Mankenler Elazığ'da Orcik Yapıp Top Oynadı - Son Dakika
Güncel

Mankenler Elazığ'da Orcik Yapıp Top Oynadı

Mankenler Elazığ\'da Orcik Yapıp Top Oynadı

Top Oynarken Ayakkabısı Ayağından Çıkan Manken Aysu Baceoğlu Düşme Tehlikesi Geçirdi

18.10.2010 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOP OYNARKEN AYAKKABISI AYAĞINDAN ÇIKAN MANKEN AYSU BACEOĞLU DÜŞME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

ELAZIĞ Belediyesi tarafından 1 ncisi düzenlenen Uluslararası Üzüm ve Orcik Festivali dün sona erdi. Festivalin son gününde Elazığ'a gelen mankenlerden Tuğba Özay, üzüm pekmezi ve ceviz içinden yapılan orcik yapımına yardım etti. Manken Aysu Baceoğlu ise Elazığspor forması giyerek top oynarken, saha içerisinde ayakkabısı ayağından çıktı.

Üzüm ve Orcik Festivali için ElazığÆa gelen mankenler Tuğba Özay ve Aysu Baceoğlu, hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Manken Tuğba Özay, Öğretmenevi önünde orcik yapmak için elindeki ipe dizili ceviz içlerini üzüm pekmezine batırarak orcik yaptı. Hayranlarının yoğun ilgisi karşısında Tuğba Özay ustaların yardımıyla ilk kez orcik yaptığını ve bu durumun kendisini mutlu ettiğini söyledi. Kalabalığın yoğun ilgisi karşısında zaman zaman zor anlar yaşayan Özay, çareyi alandan uzaklaşmakta buldu.

Manken Tuğba Özay, festivalin akşam bölümünde de Öğretmenevi önünde hayranlarına bir müzik ziyafeti sundu. Sahneye 15 çocuk çağıran Tuğba Özay, bu çocuklarla birlikte sahnede dans ederek hareketli şarkılarıyla izleyenleri coşturdu.

Manken Aysu Baceoğlu, Elazığspor Store mağazasında takım formasını giyerek, taraftarlarla bir araya geldi. Elazığspor Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu ile birlikte Elazığspor Store mağazasına gelen manken Baceoğlu, daha sonra Atatürk Stadı'na geçerek bir süre taraftarlar ile sohbet etti. Baceoğlu, Elazığspor Kulüp Başkanı Şatıroğlu ile saha içerisinde gezerek taraftardan alkış aldı. Baceoğlu, Elazığspor lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazanın oldukça güzel olduğunu belirterek, takıma başarılar diledi. Baceoğlu, giydiği Elazığspor forması ile Atatürk stadında koşarken ayakkabısının çıkmasıyl düşme tehlikesi geçirdi. Daha sonra ayakkabısını giyen manken Aysu Baceoğlu, yeşil sahada mini bir şov yaptı.

Festival kapsamında Elazığ'a gelen Mustafa Ceceli de akşam saatlerinde bir konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Ceceli'nin Elazığspor formasıyla sahneye çıkması, izleyicilerden büyük alkış aldı. Konser sonrası festival sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mankenler Elazığ'da Orcik Yapıp Top Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement