Mardin Derikli Öğretmenler Günlerini Sıra Gecesiyle Kutladı - Son Dakika
Güncel

Mardin Derikli Öğretmenler Günlerini Sıra Gecesiyle Kutladı

Derikli öğretmenler günlerini sıra gecesiyle kutladıMARDİN'in Derik İlçesi'nde dün akşam düzenlenen bir etkinlikle, 24 Kasım Öğretmenler Günü Şanlıurfa sıra gecesi müzik grubunun seslendirdiği yöresel türküler eşliğinde, coşkuyla kutlandı.

25.11.2017 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Derikli öğretmenler günlerini sıra gecesiyle kutladı

MARDİN'in Derik İlçesi'nde dün akşam düzenlenen bir etkinlikle, 24 Kasım Öğretmenler Günü Şanlıurfa sıra gecesi müzik grubunun seslendirdiği yöresel türküler eşliğinde, coşkuyla kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü, Derik İlçesi'nde Şanlıurfa sıra gecesinin seslendirdiği yöresel türküler ve çiğköfte ile kutlandı. Aydın Ayaydın Öğretmenevi'ndeki etkinliğe, Derik Kaymakamı Hakan Kafkas, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Şahinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman, ilçe ve köylerde görevli öğretmenler katıldı. Etkinlikte, çiğköfte yoğurulurak, yöresel müzik eşliğinde coşkulu anlar yaşandı. Müzik grubunun söylediği yöresel türkülere eşlik eden öğretmenler, zaman zaman oturdukları masalarda mendiller sallayarak, bir dönemin stresini atmaya çalıştı.

Sıra gecesi sanatçısı Tennur Ulusoy, böylesi bir etkinliği öğretmenlere motivasyon olsun diye yaptıklarını belirterek, "Bu tür eğlenceler, bütün gün yorulan öğretmelerimiz için güzel bir motivasyon oluyor. Bunların tekrarlanması, öğretmenlerimizin derslere daha motive olmaları açısından çok güzel" dedi.

Mardin Derikli Öğretmenler Günlerini Sıra Gecesiyle Kutladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin Derikli Öğretmenler Günlerini Sıra Gecesiyle Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement