Marks & Spencer Tüm Türkiye'de Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Marks & Spencer Tüm Türkiye'de Büyümeye Devam Ediyor

Marks & Spencer Tüm Türkiye\'de Büyümeye Devam Ediyor

Stil ve kalitenin adresi İngiliz perakende devi Marks & Spencer, Türkiye'de açtığı yeni mağazalarıyla büyümeyi tüm hızıyla sürdürüyor.

16.05.2018 08:35  Güncelleme: 08:40

İngiltere'nin ve Dünya'nın öncü perakende zincirleri arasında bulunan Marks & Spencer, 1884 yılından bu yana 130 yılı aşkın tecrübesi, 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağaza zinciriyle modern stil ve kaliteyi tüm dünyada müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Gittiği şehirlerde en özel lokasyonlarda açtığı yeni nesil mağazalarıyla büyümeye devam eden marka, Vadistanbul, İstmarina AVM ve Bursa SurYapı Marka AVM'de açtığı mağazalarıyla, Türkiye'deki mağaza sayısını 49'a yükseltti.

Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak açılan Vadi İstanbul ve "deniz üstü alışveriş" tarzıyla alışveriş sektörüne yeni bir boyut getiren İstMarina AVM'de kapılarını açan Marks& Spencer, mağaza ağını İstanbul'la sınırlı tutmuyor. Son olarak şehrin dinamizmini şıklık ve modernlikle buluşturan Bursa SurYapı Marka AVM'de açtığı konsept mağazasıyla moda severlere yeni bir adres sunuyor.

Son derece büyük metrekarelerde, şık ve ferah dekorasyonlarıyla her ihtiyaca cevap verecek genişlikte tasarlanan mağazalarıyla Marks & Spencer, ürünlerine en kolay ve rahat şekilde ulaşılmasını hedefleyerek, tüketicilerine uzun soluklu bir alışveriş deneyimi vadediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marks & Spencer Tüm Türkiye'de Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement