Marmaris'te Denizcilere Kredi Kolaylığı - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te Denizcilere Kredi Kolaylığı

Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi ile ABank arasında oda üyelerine kredi kolaylığı sağlanması amacıyla protokol imzalandı.

04.02.2013 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi ile ABank arasında oda üyelerine kredi kolaylığı sağlanması amacıyla protokol imzalandı.

Oda binasında düzenlenen törende protokole Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Başkanı Hasan Mengi ve ABank Marmaris Şube Başkanı Okan Özcan Pekcan imza attı.

Hasan Mengi, gazetecilere yaptığı açıklamada, protokolün üyelerine kredi kolaylığı sağlayacağını söyledi. Çok kısa vadeli borçlanan denizcilerin sıkıntı yaşadığını belirten Mengi, yapılan anlaşma gereği üyelerinin daha uzun vadeli kredi kullanma avantajı elde ettiğini kaydetti.

Mengi, "Üyelerimizin yaz sezonuna hazırlanırken kredi taleplerine karşılayabilmek için sürdürdüğümüz çalışmanın sonuna geldik ve ABank ile protokol imzaladık" dedi.

Bankalarının denizcilik sektörüne ciddi anlamda destekler verdiğini anlatan şube müdürü Pekcan ise "Tekne rehinle işlem yapan tek banka biziz. 8 yaşına kadar teknelere rehin yapıyoruz. Yatırım kredilerinde şu anda üst limitimiz 500 bin lira. Ancak talepler sonrasında yapılacak görüşmelere göre bu limit yükseltilebilir" diye konuştu.

Muhabir: Levent Kişi

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marmaris'te Denizcilere Kredi Kolaylığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement