Martısa.Co'nun Stil Önerileri Lıdyana.Com'da - Son Dakika
Güncel

Martısa.Co'nun Stil Önerileri Lıdyana.Com'da

Maritsa.co'nun yaratıcısı Meriç Küçük'ün hazırladığı kombinler lidyana.com'da satışta. Aralık ayı için hazırlanan koleksiyonun teması "Şehir Günlüğü".

04.12.2013 14:01

Şık, modern ve tarz sahibi şehirli kadının stil rehberi olacak koleksiyon, beş farklı başlık altında toplandı.

Meriç Küçük, Modern Barok, Maskülen Şıklık, Seksi Zarafet, Melankolik İhtişam, Şehirde Naturel Sliüet isimleri verdiği look'lar için en trend parçalardan oluşan kombinler hazırladı.

"Şehir Günlüğü" koleksiyonu sezonun öne çıkan desenleri, deri detayları, bordo - siyahın uyumunu ve olmazsa olmaz tasarım aksesuarları bir araya getiriyor. Soğuk kış günlerinde stiliniz için ipuçları bulacağınız kombinasyonlar için tek adres; lidyana.com.

Geniş ürün yelpazesinde pek çok aksesuar ve takı markasının yanı sıra kıyafetten ayakkabıya ünlü tasarımcıların ürünlerini de bulunduran lidyana.com, binlerce çeşit ile her zevke ve beğeniye hitap ediyor. Güvenli alışveriş, alternatif ödeme seçenekleri, ücretsiz iade, uluslararası gönderim, yılbaşı siparişlerinize özel tüm kredi kartlarına vade farksız 3 taksit ve ücretsiz kargo ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmeti kapınıza getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Martısa.Co'nun Stil Önerileri Lıdyana.Com'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement