Maskesiz gezen kadın, işlem yapan polislere tepki gösterdi: Ne sanıyorlar bunlar kendini - Son Dakika
Yaşam

Maskesiz gezen kadın, işlem yapan polislere tepki gösterdi: Ne sanıyorlar bunlar kendini

İzmir'in Konak ilçesinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulama yapan polis ekipleri ile maskesiz gezen iki kadın arasında gerginlik yaşandı. Kadınlardan biri, "Benim canımı sıkmasınlar, ne bunlar ya, ne sanıyorlar bunlar kendini" dedi. Haklarında işlem yapılan 2 kadın, polise mukavemette bulunduğu gerekçesiyle polis merkezine götürüldü.

20.11.2020 23:49  Güncelleme: 00:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, saat 21.00 sıralarında Alsancak Semti Kordon'da meydana gelen olayda, koronavirüs tedbirleri kapsamında, Kordon'da uygulama yapan polis ekipleri, maskesiz bir vatandaşı durdurarak işlem yaptı. Uygulamaya devam eden ekipler, sahilde yürüyüş yapan ve maske takmayan iki kadını durdurdu. Polis, iki kadına maskesiz oldukları gerekçesiyle işlem yapacaklarını belirterek kimlik talep etti. Fakat polis ekiplerinin talebine tepki gösteren kadınlardan biri kimlik ibraz etmeyerek ekiplerle tartışmaya başladı.

"BENİM CANIMI SIKMASINLAR POLİSMİŞ, NE BUNLAR YA!"

Gerginliğin artması ile kimlik ibrazında bulunmayan kadın, polise ekiplerinin terbiyesizlik yaptığını iddia ederek "Ne yapacaksın tutuklayacak mısınız beni, hadi tutuklayın" şeklinde bağırmaya başladı. Polisin uyarması üzerine tepkisini sürdürmeye devam eden kadın, "Benim canımı sıkmasınlar polismiş, ne bunlar ya, ne sanıyorlar bunlar kendini" diye konuştu.

"SEN DE ÇEK, ÇEKMEDİN ÖLDÜN"

Görüntü alan basın mensuplarına da tepki gösteren kadın, "Sen de çek, öldün, çekemedin öldün, çek hadi" dedi. Haklarında işlem yapılan iki kadın daha sonra polise mukavemette bulunduğu gerekçesiyle polis merkezine götürüldü. Polis memurlarının, hakarette bulunduğu gerekçesiyle kadından şikayetçi oldukları öğrenildi.

Maskesiz gezen kadın, işlem yapan polislere tepki gösterdi: Ne sanıyorlar bunlar kendini
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Maskesiz gezen kadın, işlem yapan polislere tepki gösterdi: Ne sanıyorlar bunlar kendini - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • ...: kadın ne sanıyor acaba kendini terbiyesiz ahlaksızlar 43 4 Yanıtla
  • NALET OLSUN: davalık bu polisler insanları afişe edemez.Normal bir ülkede 3 12 Yanıtla
  • Fenomen Medya Sosyali: Polise bu şekilde davranıp ve karşılığında hiçbir caydırıcı cezanın verilmedği tek ülkeyiz böle bir şeyi ABD veya avrupa ülkelerinden birinde yapsalar kadın falan dinlemez bi yumrukla sererler yere kafasına basıp arkadan kelepçelerler. Kadın demeye dilim varmayan bu soytarı kameralar önünde polis azarlıyor tc vermiyorum nolucak tutuklicanmı beni hadi tutuklasana diyede şov yapıyor bunu bir erkek yapabilirmi ve yapsa karşılığı nolur hani eşitti kadın erkek 11 4 Yanıtla
  • NALET OLSUN: sen daha beterini yaşa inşallah 1 4
  • NALET OLSUN: kamera neden çekiyor 1 1 Yanıtla
  • yorum yaz: bu ülkeye bunlar da lazım ki bunun gibi davranan sorumsuzlar ibret alsınlar diye. 1 1 Yanıtla
  • Sasa: Polislerde de iyi sabır varmış. 2 0 Yanıtla
  • adsız: POLİS SANIYORLAR ABLACIM SEN NE SANIYORSUN? :) 0 0 Yanıtla
  • BİRAZ EDEPLİ OLUN YA: POLİS SARHOŞ OLMUŞ KİBİRDEN 0 0
  • evet evet : bunlar terbiyesiz kendilerini koruyanı ısıracak kadar 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Konya'nın Kulu ilçesinde tır devrildi, 2 kişi yaralandı
    10:19 Konya'nın Kulu ilçesinde tır devrildi, 2 kişi yaralandı

    Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Özhan Arslan idaresindeki kargo taşıyan tır devrildi. Kazada sürücü ve yanında bulunan bir yolcu yaralandı. Olay yerine 112 Acil Servis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü. Kaza nedeniyle Konya-Ankara kara yolu bir süre trafiğe kapandı.

  • Kuşadası'nda jandarma ekipleri trafik kuralları konusunda bilgilendirme yaptı
    10:10 Kuşadası'nda jandarma ekipleri trafik kuralları konusunda bilgilendirme yaptı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri, motosiklet, motorlu bisiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine trafik kuralları hakkında bilgilendirme etkinliği düzenledi. Etkinlikte, koruma başlığı ve gözlüğü kullanımı, geçiş hakkı ve önceliği, sağa ve sola dönüş kuralları gibi temel trafik kuralları anlatıldı. Jandarma ekipleri, bilgilendirici broşürler dağıtarak vatandaşların trafik güvenliği konusunda bilinçlenmesine katkı sağladı.

  • Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı
    10:09 Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı

    Erzurum'un Tortum ilçesinden kent merkezi yönüne hareket eden araç, Karagöbek Mahallesi civarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Erzurum'daki hastanelere kaldırıldı.

  • İzmir Metrosu'nda seferlerde gecikme yaşandı, istasyonlarda yoğunluk oluştu
    09:55 İzmir Metrosu'nda seferlerde gecikme yaşandı, istasyonlarda yoğunluk oluştu

    İzmir Metrosu'nda sabah saatlerinde yaşanan teknik bir nedenden dolayı seferler gecikmeli olarak devam etti. Bu durum ulaşımda aksamalara ve istasyonlarda yoğunluğa neden oldu. İzmir Metro yetkilileri ise anlayış için teşekkür etti.

  • Tekirdağ'da Yoğun Sis Görüş Mesafesini Düşürdü
    09:53 Tekirdağ'da Yoğun Sis Görüş Mesafesini Düşürdü

    Tekirdağ'da gece saatlerinde başlayan yoğun sis, sabah etkisini daha da artırarak görüş mesafesini yer yer 40 metreye kadar düşürdü. Malkara, Hayrabolu ve Muratlı ilçelerinde kara yollarında olumsuzluk yaşanmaması için önlemler alındı. Deniz ulaşımı da etkilendi ve bazı gemiler Tekirdağ açıklarına demirledi. Sisin öğle saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

  • Düzce Belediyesi Sokak Köpekleri Sorununu Çözmek İçin Harekete Geçti
    09:51 Düzce Belediyesi Sokak Köpekleri Sorununu Çözmek İçin Harekete Geçti

    Düzce Belediyesi, başıboş ve saldırgan sokak köpekleri ile ilgili sorunu kökünden çözmek üzere harekete geçti. İlçelerde kurulacak ilkyardım merkezlerinde köpeklerin kısırlaştırma ve tedavi işlemleri yapılarak, saldırganlıkları ve üremeleri kontrol altına alınacak.

  • Depremzede protezine kavuştu: 'Yürümeyi özlemiştim'
    09:50 Depremzede protezine kavuştu: 'Yürümeyi özlemiştim'

    Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinde enkaz altında bir bacağını kaybeden Murat Akkoç, yeni proteziyle artık yürüyebiliyor. İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan İrade Adımları Derneği tarafından ücretsiz olarak protez bacak takılan Akkoç, yaşadığı zorlu süreci anlattı ve protezinin hayatını nasıl değiştirdiğini paylaştı.

  • Kate Middleton'ın öldüğü iddiasıyla gündeme gelen kadın kim?
    09:50 Kate Middleton'ın öldüğü iddiasıyla gündeme gelen kadın kim?

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken görüntülendi. Ancak bu sefer de videodaki kadının Kate olmadığı iddiası gündeme geldi.

  • Bursa'da Temizlik Görevlisi Sokak Köpeğini Temizledi
    09:48 Bursa'da Temizlik Görevlisi Sokak Köpeğini Temizledi

    Bursa'da bir temizlik görevlisi, yanına gelen sokak köpeğinin sırtını elindeki süpürge ile temizledi. Yüz gülümseten anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlarla iftarda buluştu
    09:45 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlarla iftarda buluştu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Efeler'de Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftara 5 binden fazla Aydınlı katıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde de iftar sofraları kurdu.

  • Kahramanmaraş Felaketinde Bacak Kaybeden Murat Akkoç, Yeni Proteziyle Yürüyebiliyor
    09:44 Kahramanmaraş Felaketinde Bacak Kaybeden Murat Akkoç, Yeni Proteziyle Yürüyebiliyor

    Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinde enkaz altında bir bacağını kaybeden Murat Akkoç, İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan İrade Adımları Derneği tarafından ücretsiz olarak protez bacak takılarak fiziki tedavisi yapıldı. Kaybettiği bacağına protez takılan Akkoç, artık yürüyebiliyor.

  • Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı
    09:34 Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı

    Bitlis'in Hizan ilçesinde bulunan Kadir Has Anadolu Lisesi yurdunda kalan öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Nurhalil Özçelik, samimi bir ortamda iftar yaptı. Kaymakam Özçelik, gençlerle sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı ve tüm öğrencilere hayırlı ramazanlar diledi. Ayrıca, gençlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlayarak, geleceğe dair umutlarını paylaşıp, eğitim hayatlarında başarılar diledi.


Advertisement