Maskesiz gezen kadın, işlem yapan polislere tepki gösterdi: Ne sanıyorlar bunlar kendini - Son Dakika
Yaşam

Maskesiz gezen kadın, işlem yapan polislere tepki gösterdi: Ne sanıyorlar bunlar kendini

İzmir'in Konak ilçesinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulama yapan polis ekipleri ile maskesiz gezen iki kadın arasında gerginlik yaşandı. Kadınlardan biri, "Benim canımı sıkmasınlar, ne bunlar ya, ne sanıyorlar bunlar kendini" dedi. Haklarında işlem yapılan 2 kadın, polise mukavemette bulunduğu gerekçesiyle polis merkezine götürüldü.

20.11.2020 23:49  Güncelleme: 00:26

İzmir'de, saat 21.00 sıralarında Alsancak Semti Kordon'da meydana gelen olayda, koronavirüs tedbirleri kapsamında, Kordon'da uygulama yapan polis ekipleri, maskesiz bir vatandaşı durdurarak işlem yaptı. Uygulamaya devam eden ekipler, sahilde yürüyüş yapan ve maske takmayan iki kadını durdurdu. Polis, iki kadına maskesiz oldukları gerekçesiyle işlem yapacaklarını belirterek kimlik talep etti. Fakat polis ekiplerinin talebine tepki gösteren kadınlardan biri kimlik ibraz etmeyerek ekiplerle tartışmaya başladı.

"BENİM CANIMI SIKMASINLAR POLİSMİŞ, NE BUNLAR YA!"

Gerginliğin artması ile kimlik ibrazında bulunmayan kadın, polise ekiplerinin terbiyesizlik yaptığını iddia ederek "Ne yapacaksın tutuklayacak mısınız beni, hadi tutuklayın" şeklinde bağırmaya başladı. Polisin uyarması üzerine tepkisini sürdürmeye devam eden kadın, "Benim canımı sıkmasınlar polismiş, ne bunlar ya, ne sanıyorlar bunlar kendini" diye konuştu.

"SEN DE ÇEK, ÇEKMEDİN ÖLDÜN"

Görüntü alan basın mensuplarına da tepki gösteren kadın, "Sen de çek, öldün, çekemedin öldün, çek hadi" dedi. Haklarında işlem yapılan iki kadın daha sonra polise mukavemette bulunduğu gerekçesiyle polis merkezine götürüldü. Polis memurlarının, hakarette bulunduğu gerekçesiyle kadından şikayetçi oldukları öğrenildi.

Maskesiz gezen kadın, işlem yapan polislere tepki gösterdi: Ne sanıyorlar bunlar kendini
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Maskesiz gezen kadın, işlem yapan polislere tepki gösterdi: Ne sanıyorlar bunlar kendini - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • ...: kadın ne sanıyor acaba kendini terbiyesiz ahlaksızlar 43 4 Yanıtla
    NALET OLSUN: sen daha beterini yaşa inşallah 1 4 BİRAZ EDEPLİ OLUN YA: POLİS SARHOŞ OLMUŞ KİBİRDEN 0 0 evet evet : bunlar terbiyesiz kendilerini koruyanı ısıracak kadar 0 0
  • NALET OLSUN: davalık bu polisler insanları afişe edemez.Normal bir ülkede 3 12 Yanıtla
  • Fenomen Medya Sosyali: Polise bu şekilde davranıp ve karşılığında hiçbir caydırıcı cezanın verilmedği tek ülkeyiz böle bir şeyi ABD veya avrupa ülkelerinden birinde yapsalar kadın falan dinlemez bi yumrukla sererler yere kafasına basıp arkadan kelepçelerler. Kadın demeye dilim varmayan bu soytarı kameralar önünde polis azarlıyor tc vermiyorum nolucak tutuklicanmı beni hadi tutuklasana diyede şov yapıyor bunu bir erkek yapabilirmi ve yapsa karşılığı nolur hani eşitti kadın erkek 11 4 Yanıtla
  • NALET OLSUN: kamera neden çekiyor 1 1 Yanıtla
  • yorum yaz: bu ülkeye bunlar da lazım ki bunun gibi davranan sorumsuzlar ibret alsınlar diye. 1 1 Yanıtla
  • Sasa: Polislerde de iyi sabır varmış. 2 0 Yanıtla
  • adsız: POLİS SANIYORLAR ABLACIM SEN NE SANIYORSUN? :) 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement