Max Kruse, Galatasaray derbisine hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Max Kruse, Galatasaray derbisine hazırlanıyor

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Kruse, derbiye en iyi şekilde motive olmaya çalışıyor. Kruse'nin, takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun önerisiyle, 2010-2011 sezonunda oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 yenerek şampiyon olduğu mücadeleyi izleyerek motive oluyor.

25.09.2019 15:07  Güncelleme: 15:17

Sarı-lacivertli kulüpten alınan bilgiye göre, Fenerbahçe formasıyla ligde çıktığı 5 karşılaşmada 5 asist yapan 31 yaşındaki futbolcu, derbiye sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

EMRE ÖNERDİ MAX KRUSE O MAÇI İZLEDİ

Kruse'nin, takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun önerisiyle, 2010-2011 sezonunun 26. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesini izleyerek kendisini bu önemli karşılaşmaya hazırladığı belirtildi.

Fenerbahçe, Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçın 14. dakikasında Kazım Kazım'ın golüyle 1-0 geriye düşmesine rağmen, 75. dakikada Semih Şentürk ve 87. dakikada Alex de Souza'nın golleriyle karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmış, sarı-lacivertli takım da söz konusu sezonda şampiyonluğa ulaşmıştı.

Öte yandan Alman futbolcunun, derbide 90 dakika boyunca soğukkanlı olmaları gerektiği yönünde takım arkadaşlarını uyardığı da ifade edildi.

Max Kruse, Galatasaray derbisine hazırlanıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Max Kruse, Galatasaray derbisine hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • gokhan kara: sen birde ona sneijderin gollerini izlet emrecim 2 2 Yanıtla
  • tam balon transfer oldu 50 maçta 2.3 asist yap bol: adanalı 2 1 Yanıtla
  • (: Başka Şampion olan maçları yok zaten 1 2 Yanıtla
  • Ekrem imamoğlu: Derbide kaleye harun geçsin Altay ne kadar iyi kaleci olsada harun daha tecrübeli 0 0 Yanıtla
  • MİKADU: Emre'nin kararterini izle önce denyo, ayakların tutmayacak sahaya çıkınca yorum burda sağlam cakacaz babanız CİMBOM.. 0 0 Yanıtla
  • Tai Pei 99: böcekleri ezin geçin. ..! 0 0 Yanıtla

Advertisement