Meclis Üyeleri Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Meclis Üyeleri Yemekte Bir Araya Geldi

Meclis Üyeleri Yemekte Bir Araya Geldi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın 1999 yılından bu yana sürdürdüğü meclis üyelerini bir araya getiren yemek, bu yılda devam etti.

03.04.2013 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın 1999 yılından bu yana sürdürdüğü meclis üyelerini bir araya getiren yemek, bu yılda devam etti.

Her yıl yapılan yemeğe bu sene de AK Parti grubundan sadece Hüseyin Güzel katılırken, CHP'den istifa eden bağımsız meclis üyelerden ise Aytekin Aras ve Nami Üreyen yemeğe katılan isimler arasında yer aldı.

MHP Meclis üyelerinin tam kadro katıldığı yemekte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bu geleneğin 1999 yılından bu yana devam ettiğini söyledi. Saatcı, "1999 yılından itibaren aslında her seçim gecesi akşamları yaptığımız önce belediye başkan adayları arkadaşlarımızla başladığımız ve Allah var 1999, 2004 yılları arasında eksiksiz katılımın sağlandığı bir dönem oldu. Ancak 2004 seçimlerinden sonra belediye başkan adaylarımızın gelmediği ve bütün meclis üyeleri arkadaşlarımızla yaptığımız bir etkinlik haline geldi. Bazı meclis üyesi arkadaşlarımız zaten meclis salonunda katılamayacaklarını söylediler.

Katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah ağız tadımızı bozmasın. Katılamayanların canı sağ olsun. Bize de afiyet olsun" ifadelerini kullandı.

Yemekle ilgili kısa bir değerlendirme yapan AKP'li Meclis üyesi Hüseyin Güzel ise, "Yemek için mesaj aldık. Bu yemekler aslında birlik beraberlik adına yapılıyordu. Ancak şimdi pek böyle gözükmüyor" dedi.

Fehiye'ye bu meclisin hizmet etmeye devam edeceğini belirten Belediye Meclis üyesi Nurkaya Gündoğdu da, "Sayın Belediye Başkanımız Behçet Saatcı bizleri ağırladığı için çok teşekkür ediyoruz. Bildiğiniz gibi 2009 seçimlerinin ardından 4 yılı devirdik. Her yıl geleneksel hale gelen yemekte yine meclis üyeleriyle birlikteyiz. Katılımlarından dolayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu meclis bir yıl boyunca daha Fethiye'ye hizmet etmeye devam edecek. Herkesin güvenini almış olan Fethiye Belediyesi, yine halkına hizmet etmeye devam edecek" şeklinde konuştu.

MHP Belediye Meclis üyesi Dilek Dinçer ise, "Başkanımız her yıl olduğu gibi bizleri bir araya topladı. Bu birlik ve dayanışma yemeğidir. Çok keyifli bir ortam. Bizde bu gecenin keyfini çıkarmaya çalışacağız. Başkanımıza teşekkür ediyoruz, bizleri bir araya getirdiği için" dedi.

Konuşmaların ardından Adem Kazan gecede sahne alırken, birbirinden güzel türküleri meclis üyeleri ile birlikte okudu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meclis Üyeleri Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement