Medical Park Antalyaspor Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Medical Park Antalyaspor Fenerbahçe Maçından Notlar

Medical Park Antalyaspor Fenerbahçe Maçından Notlar

Lider Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor deplasmanından 3 puan alarak haftaya Beşiktaş derbisine moralli çıkmak istiyor

24.11.2013 19:17

Lider Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor deplasmanından 3 puan alarak haftaya karşılaşacağı Beşiktaş derbisine moralli çıkmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılan Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal, sakatlıktan yeni kurtulan Mehmet Topal'ı 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Topal'ın yerine Alper Potuk ilk 11'de yer aldı.

Yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle Yobo, Kadlec ve Holmen'i Antalya'ya getirmeyen Yanal, takımla kente gelen Meireles'i de tribüne gönderdi.

Medical Park Antalyaspor'da ise cezalı Milan Baros'un yanı sıra kalp rahatsızlığı yaşayan Mehmet Sedef ile gribal enfeksiyon geçiren İbrahim Dağaşan ve sakatlığı bulunan Promise İsaac maç kadrosuna alınmadı.

Kırmızı-beyazlı oyuncular Pedro ve Ziziç de 18 kişilik kadroda yer almadı. Antalyaspor'un genç oyuncusu Emre Torun ligde ilk kez 18 kişilik kadroda yer alırken, kaleci Fornezzi de uzun sürenin ardından maç kadrosuna dahil edildi.

Kırmızı-beyazlıların genç oynucusu Zeki Yıldırım da ilk 11'de sahaya çıktı.

Futbolcular, öğretmenleri unutmadı

Medical Park Antalyasporlu oyuncular sahaya, üzerinde "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum (Hz. Ali)" yazılı pankart ile çıktı. Antalyaspor, bu yıl ilk defa neon sarı rengindeki formayı tercih etti.

Karşılaşmayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı ile Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer birlikte izledi.

Çağatay Şahin ile ilk karşılaşma

Karşılaşmanın orta hakemi Çağatay Şahin ise ilk kez Fenerbahçe maçında görev aldı. Şahin, Akdeniz ekibiyle ise 3'üncü maçına çıktı. Şahin'in yönettiği daha önceki iki karşılaşmadan Antalyaspor 1 galibiyet, 1 mağlubiyet elde etti.

Tribünler doldu

Karşılaşmaya iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Karşılaşma öncesinde maç biletlerinin tamamen tükendiği bildirildi. Fenerbahçeli taraftarlar kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu. Sarı-lacivertli taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan oyuncuları tribüne çağırarak sevgi gösterisinde bulundu.

Medical Park Antalyaspolu taraftarlar da maç öncesinde oyuncuları tribüne çağırırak alkışladı. Medical Park Antalyasporlu futbolcular, ısınmak için sahaya üzerinde, "Geçmiş olsun Mehmet Sedef" yazan ve Mehmet Sedef'in fotoğrafının bulunduğu tişörtlerle çıktı. Taraftarlar da Torku Konyaspor maçının ardından kalp krizi geçiren ve anjiyo olan Mehmet Sedef'e sloganlarla geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kırmızı-beyazlı tribünlerde bando takımı da yer aldı.

Medical Park Antalyaspor, geçen yılki başarıyı arıyor

Ligde oynadığı 11 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgi alan Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor maçını da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Ligde inişli çıkışlı bir performans gösteren Medical Park Antalyaspor ise evinde lideri yenerek moral bulmayı amaçlıyor. Geçen yılın aynı dönemine göre başarısız bir performans sergileyen kırmızı-beyazlı takım, geçen sezon 11 hafta sonunda topladığı 22 puanla ligde ikinci sırada yer alıyordu. Bu sezon ise 14 puanla 10'uncu sırada kaldı.

İki takım arasındaki 37'nci randevu

Medical Park Antalyaspor ile Fenerbahçe, lig tarihinde 37'nci kez karşılaştı. Daha önceki 36 maçın 25'ini Fenerbahçe, 4'ünü ise Antalyaspor kazanırken, 7 maç da berabere bitti.

"Sarı Kanaryalar"ın 67 golüne Akdeniz temsilcisi 27 golle karşılık verdi. Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı maçlardan 9'unu kazanırken, 6 beraberlik aldı, 3 kez de yenildi.

Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı 3-1 kazanan Medical Park Antalyaspor, rakibinin Süper Lig'de Kadıköy'deki 47 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırmıştı. Antalya'daki karşılaşmayı ise Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Medical Park Antalyaspor Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement