Mehmet Topal Elazığ Musiki Konservatuarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Mehmet Topal Elazığ Musiki Konservatuarını Ziyaret Etti

Mehmet Topal, Elazığ Musiki Konservatuarını ziyaret ederek Başkanlığa yeni seçilen M.Kemal Kemal PERK'e başarı dileklerinde bulundu.

18.03.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet TOPAL, Elazığ Musiki Konservatuarını ziyaret ederek Başkanlığa yeni seçilen M. Kemal Kemal PERK'e başarı dileklerinde bulundu.

Atatürk Ortaokulu ve Elazığ Lisesinde birlikte okuyan iki okul arkadaşı başkanlar Topal ve Perk arasında 40-45 yıl öncesine gidilerek güzel anılarla dopdolu yoğun duygusal anlar yaşandı… Bu güzel buluşmaya Mehmet Topal'ın kızı Büşra Topal da tanık olarak ilgi ve gıpta ile izledi.

FHGC Başkanı Mehmet TOPAL , bu görüşme ile ilgili olarak görüşlerini şöyle dile getirdi:

"Elazığ Musiki Konservatuarı Cemiyeti'nin Elazığ'ın kültür ve sanatına katkıları çok büyük olmuştur. Elazığ ve çevresinden birçok yetenekli gencimiz ilk akademik eğitimlerini buradan alarak sanatçı olmuşlardır. Cemiyete bugüne kadar emeği geçen herkese okul arkadaşım Başkan Mehmet Kemal Perk'in şahsında teşekkürü bir şükran borcu kabul ediyorum. Aziz ve kadim dostum Mehmet Kemal Perk kardeşime de başarılar temenni ediyorum."

EMKC Başkanı Mehmet Kemal Perk ise duygularını şöyle ifade etti:

"Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı değerli kardeşim Mehmet Topal'ın bu ziyareti bizlere moral vermiş ve motivasyon kazandırmıştır. Uzun zamandır bir araya gelip sohbet etmemiştik. Çok güzel bir ziyaret ve görüşme oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yıllar sonra atılan bu ilk adım daha da zenginleştirilerek, birlik ve beraberlik ruhu içinde devam ettirilecektir."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmet Topal Elazığ Musiki Konservatuarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement