Mersin Hasta Çocuğunun Tedavi Edilmediğini İddia Edip İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

Mersin Hasta Çocuğunun Tedavi Edilmediğini İddia Edip İntihara Kalkıştı

Mersin Hasta Çocuğunun Tedavi Edilmediğini İddia Edip İntihara Kalkıştı

Hasta çocuğunun tedavi edilmediğini iddia edip intihara kalkıştı MERSİN'de, hasta çocuğunun tedavi edilmediğini iddia eden Esme Yaman (37), binaya çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.

10.02.2016 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hasta çocuğunun tedavi edilmediğini iddia edip intihara kalkıştı

MERSİN'de, hasta çocuğunun tedavi edilmediğini iddia eden Esme Yaman (37), binaya çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.

Merkez Akdeniz İlçesi'nde, kentin en işlek yeri olan Hastane Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın çatısına çıkan Yaman, intihar etmek istedi. Çatının duvarına çıkarak kendini aşağı doğru sarkıtan Yaman'a yardım etmek isteyen ekipler, bir süre genç kadını ikna edemedi. Olay yerine çağrılan itfaiye ve ambulans hemen önlem alırken, polisler de kadını ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 15 dakika boyunca aşağı sarkan ve sadece kolları ile duvara tutunan kadın, çevredekilere korkulu anlar yaşattı. Bir kadının ikna etmesiyle yukarı çekilerek kurtulan kadın gözyaşlarına boğuldu. 21 yaşındaki zeka geriliği hastası oğlu Kenan Yaman'ının sık sık bayılma nöbetleri geçirdiği için çaresiz kaldığını söyleyen Yaman, yetkililerin yardım etmemesi üzerine dayanacak gücünün kalmadığını kaydetti.

Kurtarılan kadın ambulansa alındığı sırada derdini anlatmak istediğini belirterek, "Oğlum hasta, Devlet Hastanesi'ne götürüyorum, Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüyorum yatırmıyorlar. Oğlumun neyi var bilmiyorum, kimse yardım etmiyor. valiliğe dilekçe verdim, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne başvurdum, belediyeye gidip yardım istedim ama kimse yardım etmiyor. Oğlum bayılıyor, neden oluyor bilmiyorum. Hastaneye yatırın, nöbet geçiriyor, davranış bozukluğu var, ilaç tedavisi yapın araştırın diyorum ama kimse yardım etmiyor. Oğlumu hastaneye yatırsınlar, tedavi etsinler. ben anneyim, oğlumu böyle görmeye dayanamıyorum. Çaresizim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Genç kadın, tedavi için ambulansla hastaneye kaldırıldı.

-Esme Yaman kadın çatıdan sarkarken

-Esme Yaman çatıya doğru çekilirken

-Yaman bir kadına sarılırken

- İtfaiye ve ambulanslardan görüntüler

-Yaman binadan çıkarılırken

-Yaman ambulansa bindirilirken

-Yaman'ın konuşması

-Genel ve detay görüntüler

SÜRE: 02: 13 BOYUT: 148.72 MB

Haber-Kamera: İbrahim MAŞE/ MERSİN, (DHA)

==============

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Hasta Çocuğunun Tedavi Edilmediğini İddia Edip İntihara Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement