Mersinliler Buluşmasında Erdemli Damgası - Son Dakika
Yerel

Mersinliler Buluşmasında Erdemli Damgası

Mersinliler Buluşmasında Erdemli Damgası

Erdemli Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen ve İstanbul’da yaşayan Mersinlilerin bir araya getirildiği etkinlikte yaptığı organizasyonla adından söz ettirdi.

28.05.2014 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediyesi, İstanbul'da düzenlenen ve İstanbul'da yaşayan Mersinlilerin bir araya getirildiği etkinlikte yaptığı organizasyonla adından söz ettirdi.

Mersin İşadamları, Yöneticileri, Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği (MİSYAD), İstanbul'da 'Büyük Mersinliler Buluşması' adı altında bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, İstanbul'da yaşayan Mersinliler bir araya geldi. Erdemli Belediyesi etkinliğe sunduğu katkı ile damga vurdu. Yörük yaşantısını canlandırarak İstanbul'da yaşayan ve memleket özlemi çeken Mersinliler için kıl çadır kuran Erdemli Belediyesi, yöresel sıkma, börek ve yayık ayranı ikramında bulundu. İstanbul'da yaşayan Mersinlilerle birlikte etkinlik alanına gelen herkesin dikkatini çekerek takdir toplayan Erdemli Belediyesi, aynı zamanda açtığı stantta Erdemli'den getirdiği limon, portakal, greyfurt ve domatesleri de sergilerken, gelen misafirlere cezerye ikramında bulundu.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun da katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Mersin, Erdemli tanıtımına yönelik broşürlerle birlikte, belediye hizmetlerini anlatan haber bültenin de vatandaşlara dağıtıldığı etkinlikte Başkan Tollu, belediye meclis üyeleri Mehmet Topkara ve Duran Kara ile birlikte vatandaşlara yayık ayran ikram etti, bazlama pişirdi.

Etkinlik kapsamında düzenlenen programda konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MİSYAD'ın çok yönlü ve anlamlı bir amaca hizmet ettiğini belirterek, Erdemli Belediyesi olarak her türlü desteğe hazır olduklarını vurguladı. İstanbul'da yaşayan Mersinlilerin bir arada olması, yardımlaşması, Mersin'den İstanbul'a gelenlere sahip çıkması, kültürel, sosyal ve benzeri birçok etkinlikte bulunmasının önemine değinen Tollu, dernek başkan ve yöneticilerine teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersinliler Buluşmasında Erdemli Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement