Merve Büyüksaraç İle Çok Özel… - Son Dakika
Güncel

Merve Büyüksaraç İle Çok Özel…

Modellik yapmasının yanı sıra televizyon dünyasında da başarılı projelere imza atan güzellik kraliçesi Merve Büyüksaraç bilinmeyen yönlerini Mag okurları için anlattı.

15.09.2014 11:46

Genç yaşta modellik yapmaya başlayan ve kariyer basamaklarını hızla tırmanan, 2006 Türkiye Güzeli Merve Büyüksaraç ile Mag Eylül okurları için keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Küçük yaşlardan beri kişisel gelişime çok meraklı olan Büyüksaraç, pozitif ve sevgi dolu biri olduğunu ifade etti. Dürüst oluşu ve taviz vermeyen duruşu sayesinde bugün geldiği noktaya ulaştığını belirten başarılı model, iş konusunda oldukça disiplinli olduğunu belirtti.

Yeditepe Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı mezunu olan Büyüksaraç modaya her zaman ilgi duyduğunu belirtirken, en sevdiği modacıları sorduğumuzda ise; "Türkiye'de Özgür Masur ve Özlem Süer, dünyada ise Balmain, Fendi, Miu Miu, Elie Saab çok beğendiklerim arasında."dedi. Güzellik sırlarını ise ; "doğal beslenmek, bol su içmek, düzenli spor yapmak ve düzenli uykuya dikkat etmek" olarak ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Merve Büyüksaraç İle Çok Özel… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement