Mesut Özil Takım Kaptanı Oldu! (Arsenal 5 - 1 Psg) - Son Dakika
Spor

Mesut Özil Takım Kaptanı Oldu! (Arsenal 5 - 1 Psg)

Mesut Özil Takım Kaptanı Oldu! (Arsenal 5 - 1 Psg)

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Mesut Özil'in de gol attığı maçta Arsenal, Fransız devi Paris Saint Germain'i 5-1 mağlup etti. İngiliz Kulübü, maç öncesi yaptığı açıklamada Mesut Özil'in kaptan olarak sahaya çıktığını duyurdu.

28.07.2018 19:35

Irkçı yaklaşım ve saldırılar sebebiyle Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil, Arsenal'in yeni kaptanı oldu.
İngiliz ekibi, PSG ile oynanan hazırlık maçı öncesi yaptığı açıklamada Mesut Özil'in kaptan olarak sahaya çıktığını duyurdu.
ARSENAL'İN MESUT ÖZİL PAYLAŞIMI:

MESUT DA ATTI, ARSENAL FARK YAPTI

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Arsenal, Fransız ekibi PSG ile karşılaştı.

Avrupa'nın önemli futbol kulüplerinin mücadele ettiği  hazırlık turnuvası 2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Arsenal, Paris  Saint-Germain'i (PSG) 5-1 yendi.
Bu yıl 6. kez düzenlenen turnuvada, İngiltere'nin Arsenal takımıyla  Fransız temsilcisi PSG karşı karşıya geldi.
Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile 13. dakikada öne geçen  Arsenal, Alexandre Lacazette'in 67 ve 71, Rob Holding'in 87, Edward Nketiah'ın da  90. dakikalardaki golleriyle sahadan 5-1 galip ayrıldı. PSG'nin tek golünü 60.  dakikada penaltıdan Christopher Nkunku kaydetti.
Mesut Özil, 64. dakikada yerini Emile Smith Rowe'a bıraktı.
Avrupa'nın önde gelen 18 takımının yer aldığı 2018 Uluslararası  Şampiyonlar Kupası'na, Avrupa, ABD ve Singapur ev sahipliği yapıyor. Avrupa  ayağındaki karşılaşmalar Avusturya, İngiltere, Fransa, İtalya, Polonya, Portekiz, İspanya, İsveç ve İsviçre'de oynanıyor.
Organizasyona, İngiltere'den Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester  United, Manchester City ve Tottenham, İspanya'dan Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid, Almanya'dan Bayern Münih ve Borussia Dortmund, İtalya'dan Juventus, Milan, Inter, Roma, Fransa'dan Paris Saint-Germain ve Olympique Lyon,  Portekiz'den Benfica kulüpleri katılıyor.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Mesut Özil Takım Kaptanı Oldu! (Arsenal 5 - 1 Psg) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement