Mevlüt Çavuşoğlu: Mesai Arkadaşlarımızın Çalışma Memnuniyeti Önceliğimiz - Son Dakika
Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu: Mesai Arkadaşlarımızın Çalışma Memnuniyeti Önceliğimiz

Mevlüt Çavuşoğlu: Mesai Arkadaşlarımızın Çalışma Memnuniyeti Önceliğimiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, mali ve özlük haklarındaki kayıplar nedeniyle eylemde olan sözleşmeli bakanlık personeliyle ilgili Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan ile görüştü. Çavuşoğlu, görüşmenin adından, “Mesai arkadaşlarımızın çalışma memnuniyeti önceliğimiz” dedi.

03.11.2022 13:36  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, mali ve özlük haklarındaki kayıplar nedeniyle eylemde olan sözleşmeli bakanlık personeliyle ilgili Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan ile görüştü. Çavuşoğlu, görüşmenin adından, "Mesai arkadaşlarımızın çalışma memnuniyeti önceliğimiz" dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu, bugün Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Büro- Memur Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan ile bakanlıktaki makamında bir araya geldi. Çavuşoğlu, görüşmenin ardından sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı:

"Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın ve Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan'la sözleşmeli personelimizin durumunu görüştük. Mesai arkadaşlarımızın çalışma memnuniyeti önceliğimiz."

Büro Memur-Sen, Dışişleri Bakanlığı'nın merkez ve yurt dışı teşkilatlarında görevli sözleşmeli personelin mali ve özlük haklarında yaşanan kayıplar nedeniyle tüm temsilciliklerde aynı anda eylem yapılacağını duyurmuştu. Üç aşamalı eylem planı kapsamında sözleşmeli personel, 17-21 Ekim'de arasında işe siyah kıyafetlerle gitti. Personel 26, 28 ve 31 Ekim'de ise işe 2 saat geç gidip 2 saat erken çıktı. 7 ve 9 Kasım günlerinde ise tam gün iş bırakma eylemi yapılacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mevlüt Çavuşoğlu: Mesai Arkadaşlarımızın Çalışma Memnuniyeti Önceliğimiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement