Meze Sekizinci Bölümü İle Huzurlarınızda! - Son Dakika
Güncel

Meze Sekizinci Bölümü İle Huzurlarınızda!

Ocak ayında yayına başlayan, Red Bull Music Academy Radio'nun ilk ve tek Türkçe programı Meze, 2013 RBMA mezunlarından Kaan Düzarat tarafından hazırlanıyor.

21.07.2014 10:05

Red Bull Music Academy (RBMA) mezunu Kaan Düzarat'ın prodüktörlüğünde her ay hazırlanan; rbmaradio.com ve Dinamo'da yayınlan, RBMA Radio'nun ilk ve tek Türk programı Meze, 8. bölümüyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni bölümün konuk konukları ise: Alpman ve Ah! Kosmos.

Ayda bir yayınlanan programda Türkiye'den farklı müzik türlerinin temsilcileri, son yıllarda uluslararası müzik camiasında da dikkatleri çeken çalışmaları ile yer alıyorlar.

Bu özel programın bu ay yayınlanacak olan 8. bölümünde ise Kaan Düzarat Alpman ve Ah! Kosmos projesi ile adından sıkça söz ettiren ve şimdilerde Red Bull Music Academy için Tokyo'ya gitmeye hazırlanan Başak Günak'ı ağırlıyor.

Müziğe genç yaşlarda başlayan, 2011'in Kasım ayından beri funk, psychedelic gibi tarzlarda üretim yapan Güneş Alpman, ilk profesyonel adımını Kanadalı plak şirketi Kept Records'ın 45'lik olarak yayınladığı Tintm ile attı. Müzik hayatına solo projelerle başlayan Alpman, geçtiğimiz Ocak ayından itibaren, yaptıkları müziği 60'ların psychedelic müzikleri, funk, garage ve surf rock olarak tanımlayan Alpman and the Midnight Walkers grubu ile performans sergilemeye başladı. Grup, Babylon Soundgarden Festival'de de, Red Bull Music Academy Sahnesi'nde sergilediği performansla dinleyicileri ile buluştu.

Meze'nin bu ayki diğer konuğu Başak Günak ise "Ah! Kosmos" projesiyle Türkiye'nin önde gelen mekanları ve festivallerinin yanı sıra İtalya, Almanya ve Macaristan'da sergilediği perfomanslarıyla dinleyicisi ile buluştu. Ses mühendisliği ve tasarımı yüksek lisansını İstanbul Teknik Üniversitesi'nde tamamlayan Başak Günak, yaptığı müziği sesin elektronik halinin bedenler ve duvarlar arasındaki yansımasını ele almak olarak tanımlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Meze Sekizinci Bölümü İle Huzurlarınızda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement