MHP Adana Milletvekili Tankut: "Önemli Olan Ülkemizin Huzur ve Bekasıdır" - Son Dakika
Yerel

MHP Adana Milletvekili Tankut: "Önemli Olan Ülkemizin Huzur ve Bekasıdır"

MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, hiç kimsenin liste takıntısının olmaması gerektiğini belirterek, önemli olanın ülkenin huzuru ve bekası olduğunu bildirdi.

18.04.2011 16:22

MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, hiç kimsenin liste takıntısının olmaması gerektiğini belirterek, önemli olanın ülkenin huzuru ve bekası olduğunu bildirdi.

MHP Adana İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Seyhan İlçe Kadın Kolları tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

Etkinliğe İl Başkanı Kadir Üçkardeşler, Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Yüreğir İlçe Başkanı Mustafa İzgioğlu, Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Kanat, İl Kadın Kolları Başkanı İnci Çelik Mahmat, belediye meclis üyeleri, milletvekili adayları Seyfettin Yılmaz, Türkan Cengiz Yılmaz ile çok sayıda partili katıldı.

Milletvekili Yılmaz Tankut, yaptığı konuşmada Türkiye'nin çok sıkıntılı bir dönemeçten geçtiğini belirterek, "Artık bu kangren olmuş zihniyetten kurtulmamız icap etmektedir. Hiç kimsenin liste takıntısının olmaması gerekir. Önemli olan ülkemizin huzur ve bekasıdır. Bunun için de MHP'nin tek başına iktidar olması gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

Kadir Üçkardeşler de seçimlerin önemine dikkati çekerek, böyle bir süreçte sadece afiş, broşür gibi görsel unsurların yeterli olmadığını, önemli olanın ortaya konan irade ve idealler olduğunu belirterek, özellikle kadınların böylesine kararlı olmasının güçlerine güç kattığını kaydetti.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Adana Milletvekili Tankut: 'Önemli Olan Ülkemizin Huzur ve Bekasıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement