MHP Adaylarına Miting Gibi Karşılama - Son Dakika
Yerel

MHP Adaylarına Miting Gibi Karşılama

MHP Adaylarına Miting Gibi Karşılama

Milliyetçi Harekat Partisi Erzurum Milletvekili Adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı, Ömer Durur ve Gökhan Arslan Ülkü Ocakları İl Başkanlığını ziyaret etti.

29.04.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Harekat Partisi Erzurum Milletvekili Adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı, Ömer Durur ve Gökhan Arslan Ülkü Ocakları İl Başkanlığını ziyaret etti. MHP adaylarının Cumhuriyet Caddesinde karşılanması adeta mitinge dönüştü.

MHP İl Başkanı Ahmet Anatepe'nin de katıldığı ziyarette Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdullah Kırmacı, ülkü ocakları mensupları ile birlikte kapı önünde milletvekili adaylarını karşıladı.

Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgisi dikkatleri çekerken, kalabalık içerisinde davul zurnalar ile siyasi sloganlar atıldı.

Daha sonra teşkilat binasına geçen MHP Adayları İl Başkanı Abdullah Kırmacı'nın makamına geçerek bir süre sohbet ettiler.

İl Başkanı Kırmacı 18 yaşındaki teşkilat mensupları ile bir vekil çıkarabileceklerini belirterek 7 Haziran Milletvekilliği Seçimlerinde Ülkü Ocakları'nın boş durmayacağını söyledi.

MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ise buradaki açıklamasında Ülkü Ocakları olmadan Milliyetçi Harekat Partisinin olmayacağını, MHP olmadan da Ülkü Ocakları'nın olmayacağını belirterek birlik beraberlik mesajı verdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adaylarına Miting Gibi Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ahmet gunay: Mhp sonuna kadar....Ayrıca en çok akademisyen mhp bünyesinde dir..... 0 0 Yanıtla

Advertisement