MHP'de Başkanlık Divanı Belirlendi - Son Dakika
Yerel

MHP'de Başkanlık Divanı Belirlendi

MHP\'de Başkanlık Divanı Belirlendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Teşkilatında 3 Haziran'da gerçekleştirilen kongre sonrası göreve gelen Aydın Ünlü, başkanlık divanını belirledi.

04.07.2012 16:04

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Teşkilatında 3 Haziran'da gerçekleştirilen kongre sonrası göreve gelen Aydın Ünlü, başkanlık divanını belirledi.

İl binasında açıklamalarda bulunan Ünlü Başkanlık Divanını belirlediğini kaydetti. İl Genel Meclisi tarafından satılması gündeme gelen Fındıkzade Yurdu vardı. Fındıkzade'de bulunan yurdun satışına tepki gösteren Ünlü, kazanılmış değerlerin kaybedilmemesinden yana olduklarını ifade ederek, yurdun satılmaması ve bir vakıf olarak öğrenciler için kullanılmaya devam edilmesi gerektiğini belirtti.

Ünlü, "Fındıkzade Yurdu satılmasın. Durumu iyi olmayan İstanbul'da eğitim gören öğrencilere hizmet etsin. Bir vakıf olarak devam etsin. Kocaeli gençlerin hizmetine sunulması önemlidir. MHP içinde bulunduğu ekiple bunu üstlenmeye hazırdır. Burada kurulacak ekip tarafından bütün maliyeti karşılanacaktır. Fındıkzade Yurdu'nun birilerine satılmasını istemiyoruz. Bu konunun yakından takipçisi olacağız" dedi.

Ünlü, Alikahya ile Derince arasında yer alan 150 bin ile 380 bin volt arasında değişen enerji hattı nedeniyle çok sayıda evin boşaltılmaya çalışıldığını ve vatandaşın mağduriyet yaşadığını ifade ederek, siyaset yapan erkanların bu konuya derhal el atması gerektiğini söyledi. Ünlü, "Evlerin satılmak istendiğini görmekteyiz. Devlet bunu çözebilir. Bu enerji hattı yükseltilmeli ya da toprağın altına alınmalı. Kocaeli'nde yaşayan insanlar bu konuda mağdurdur" diye konuştu.

Aydın Ünlü'nün 2014'de MHP'yi Kocaeli'de seçimlere hazırlayacak başkanlık divanında yer alan isimleri şöyle; İl Sekreteri Ömer Tahsin Cebeci, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İzzet Erdem, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Metin, Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doğan Bekiroğlu, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Galyan, Ekonomi ve Sosyal Politikalardan norumlu Başkan Yardımcısı Alaattin Selçuk Doğan, Medya ve Tanıtım İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fark Bostan, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Alkan, Araştırma Strateji Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sait Yıldırım, Yerel Yönetimlerle İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özgen Keçeci, Yan Kuruluşlar ile İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hamza Güloğlu, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Cintaş, Parti içi Eğitim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yüksel Ercan, Türk Dünyası ile İlgili Kuruluşlarla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Haluk Cem Gökmen, Siyasi İşler ve Siyasi Partiler ile İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Yılmaz, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Kayış, Çevre ve Sağlık İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Eşref Ayhan Arpacı, İdari, Mahalli, Protokol ve Teknik İşlerden Sorumlu İl Sekreter Yardımcısı Bayram Karaaslan, Eğitim İşleri ve Başkan Yardımcısına Bağlı Eğitim İşleri Başkan Yardımcıları Alper Kısakol, Abdulaziz Becerikli, Eğitim İşleri Sekreteri Ercan Bayrak, İdare Amiri Tuncay Batı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'de Başkanlık Divanı Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement