MHP Lideri Bahçeli Edremit'te Halka Seslendi - Son Dakika
Politika

MHP Lideri Bahçeli Edremit'te Halka Seslendi

MHP Lideri Bahçeli Edremit\'te Halka Seslendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir’in Edremit ilçesinde halka hitap etti.

01.03.2014 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir'in Edremit ilçesinde halka hitap etti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ve beraberindeki kalabalık heyet, Balıkesir ziyaretleri kapsamında Edremit ilçesini ziyaret etti. MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, MHP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İsmail Ok ve partili grup ile birlikte ilçeye gelen Devlet Bahçeli, MHP'li Edremit Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Tuncay Kılıç ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Bahçeli, ilk olarak Edremit Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye ziyaretinin ardından Bahçeli, Cumhuriyet Meydanı ve MHP seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Burada halka hitap eden Bahçeli, "Kimseyi kırmak istemiyorum. Ama gerçeği paylaşmak ta, bizim her şeyden önce bu ülkenin vatandaşı olarak bir görevimizdir. İnsanlar AK Parti'ye karşılığını alamamasına rağmen bir hoşgörü tanımıştır. Fakat Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan milletin teveccühünü anlayamamıştır. Sayın Erdoğan, milletin bu hoşgörüsünü algılayamamış ve her şeyi kendisinde toplamaya, kendisinden dolayı bunların olduğunu inanmaya, kendisini bir beğenmişlik içinde kendisinin toplumun önüne çok farklı bir Recep Tayyip Erdoğan olarak çıkmasına sebep olmuştur. Bir iktidar olabilmesi için en az 276 milletvekili olması lazım. Eğer 326 milletvekili ile iktidar oluyorsanız, bunun bir anlamı vardır, o da şudur; yasamada kendisini tek başına iktidar yapacak güçlü bir sayısal çoğunluğu var. Yani bu TBMM'deki milletvekilleridir. Yani 326 olduğu için hükümeti kurma yetkisi kendisindedir. Böylece Anayasa'da var olan kuvvetler ayrılığının yasama bölümünde AKP var. Dolayısıyla yürütmeme de, hükümette de AKP var. İki yasama ve yürütme kuvvetinde AKP var. Programda ne varsa yeni yasayla uygulayabilir. Çünkü tek başına iktidar" dedi.

"Ben yasamada varım, ben benim, tek adamım, Orda Doğu'da padişah ve sultanım, Türkiye'de ise neredeyse diktatör olmaya beslenen bir insanım diyor" diyerek Başbakan Erdoğan'ı eleştiren Bahçeli, konuşmasında yolsuzluk operasyonuna da değindi. Balıkesir'deki adaylarına destek isteyen Bahçeli, "Büyükşehir Belediyesi'nde ok gibi adam İsmail Ok başkanımız var. Edremit Belediyesi'nde de kılıç gibi başkanımız Tuncay Kılıç var. Osmanlı'nın torunları var Balıkesir'de" dedi.

Bahçeli'nin sözleri sık sık alkış ve sloganlarla kesildi. Aralıksız devam eden yağmura rağmen meydanı dolduran kalabalık programdan ayrılmadı. Devlet Bahçeli de, yağmur altında kendisini dinleyenlerden özür diledi ve helallik istedi. Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Devlet Bahçeli'ye bir tablo hediye etti. Bahçeli ve beraberindekiler, daha sonra Burhaniye ilçesine hareket etti.

Bahçeli, Burhaniye ve Gömeç ilçeleri ziyaretlerinin ardından Ayvalık ilçesine gidecek ve geceyi Ayvalık'ta geçirdikten sonra sabah saatlerinde bölgeden ayrılacak. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Lideri Bahçeli Edremit'te Halka Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement