Milletvekili Erdoğan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Erdoğan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Milletvekili Erdoğan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Yavuzeli İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen’i ve İlçe esnafını ziyaret etti.

24.04.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Yavuzeli İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen'i ve İlçe esnafını ziyaret etti. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, 7 Haziran Milletvekilliği genel seçim çalışmalarını bugün Yavuzeli ilçesinde sürdürdü.

Büyük bir kalabalık grubun karşıladığı Erdoğan ilgiden memnun kaldı. Seçim çalışma ziyareti programına AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ile birlikte Ak Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, AK Parti Yavuzeli İlçe Başkanı Mustafa Bağcı ve Parti Yönetim Kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, partililer ve ilçe halkı katıldı. Mehmet Erdoğan ve beraberindeki heyetin çalışma programında bugün Yavuzeli ilçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen de vardı. Milletvekili Erdoğan ve beraberindeki heyet Ömer Faruk Güngen'i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan konuşmasında "Milleti yaşat ki devlet yaşasın, ben burada yatırım için varım, ülkemizde herkes kendi kültürünü yaşamalı her vatandaşımıza sahip çıkıyoruz ve her zaman çıkacağız. Bizde doğru olanı yapacağız, Başkanlık Sistemi gelince çok iyi olacak" dedi.

Kaymakam Güngen ise konuşmasında. "Sayın vekilim, sivil hayatımızda sizlerin yanına gelmiştik bizlere sahip çıkmıştınız, bizlerle ilgilendiniz ilgi ve alakanızdan dolayı size teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde yapacağınız hizmetlerinizde başarılar dilerim" dedi.

Kaymakamlık ziyareti sonrasında Milletvekili Erdoğan ve beraberindeki heyet ilçe esnafı ve halkı tek tek ziyaret ederek, sorunları yerinde dinledi. Halkın sorunlarını tek tek not alındığı görülürken, halk gezisi sırasında yaptığı konuşmalarda ise kendisinin buralara yabancı olmadığını, sorunları yakından takip ettiğini ve edeceğini kendisinin de bu toprakların insanı olduğunu her zaman belirttiğini, İlçenin sorunlarını tek tek not alarak bu sorunları imkanlar dahilinde çözmeye çalışacaklarını belirtti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Erdoğan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement