Milletvekili Gürşan: Trakya'yı Ak Partili Yapacağız - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Gürşan: Trakya'yı Ak Partili Yapacağız

Milletvekili Gürşan: Trakya\'yı Ak Partili Yapacağız

KIRKLARELİ (İHA) – AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği kahvaltıda ilçe yönetimi, kadın kolları ve basın mensupları ile bir araya geldi.

03.09.2013 10:17

KIRKLARELİ (İHA) – AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği kahvaltıda ilçe yönetimi, kadın kolları ve basın mensupları ile bir araya geldi.

Kabalka Restaurant'taki kahvaltıya İlçe Başkanı Akın Kamacı, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kahvaltıda bir açıklama yapan İlçe Başkanı Akın Kamacı, geçtiğimiz günlerde yerel bir gazetede çıkan 'Kamacı CHP'yi destekliyor' şeklindeki haber hakkında açıklama yapma gereksinimi duyduğunu belirterek, "Geçtiğimiz hafta MHP İlçe Başkanı Ayhan Akasakal'ı ziyaret ettiğimiz sırada, sayın Aksakal ile aramızda bir sohbet geçti. Orada espri ile CHP'yi desteklediğimi söyledim. Gazeteci arkadaşımız konuştuğumuz konuyu yanlış anlamış sanırım. Sehven böyle bir şey yazdığını düşünüyorum. Benim AK Parti'den başka hiçbir parti ile temasım olmaz. Ben varımı yoğumu AK Parti'ye vererek çalışmalarımızı sürdürüyorum" dedi.

Daha sonra söz alan Milletvekili Şenol Gürşan yaptığı açıklamada yerel seçim startını vermediklerini ifade ederek, "AK Parti olarak seçim sürecini başlatmadık. Büyük ihtimalle meclis açıldıktan sonra başlayacağız. İlk olarak Büyükşehir belediyelerin adayları belirlenecek. Daha sonra il ve ilçe aday adayları belirlenecektir. Muhtemelen kasım ve aralık ayı içerisinde adaylarımız belli olacak." dedi.

Milletvekili Gürşan, yerel seçimler öncesi iddialı açıklamalarda bulunarak Kırklareli ve ilçelerinin tamamını AK Partili belediye yapacaklarını vurgulayarak, "AK parti belediyecilik anlamında bir markadır. Artık biz Trakya'nın AK Parti belediye anlayışı ile buluşması gerektiğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

CHP'li üyelere seslenen Gürşan, "CHP'nin samimi üyelerine sesleniyorum. Eğer Lüleburgaz'ı seviyorsa eğer Lüleburgaz'ı çocuklarımıza yaşanılabilir bir kent olarak bırakmak istiyorsak bu dönem particiliği bir kenara bırakarak karar verin. Bu dönem AK Partiyi deneyin. 5 yıl Trakya'yı AK Parti idare etsin. 5 yıl sonra tekrar oturup konuşalım. Eğer biz başarısız olur isek yine vatandaşlarımız istediği partiye oyunu versin. Ama bu dönem AK Parti'yi denesinler." dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Gürşan: Trakya'yı Ak Partili Yapacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement