Milletvekillerine Davul-klarnetli Karşılama - Son Dakika
Yerel

Milletvekillerine Davul-klarnetli Karşılama

Milletvekillerine Davul-klarnetli Karşılama

Ak Parti Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan ile Ayhan Gider, seçim sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında Gelibolu’ya geldiler.

03.11.2015 18:05

Ak Parti Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan ile Ayhan Gider, seçim sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında Gelibolu'ya geldiler. Milletvekilleri, ilçede coşkulu bir şekilde karşılandı.

Milletvekilleri Turan ve Gider ile Çanakkale Ak Parti İl Başkanı Av. Erdener Can ve Milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu'nu arabalı vapurdan inişlerinde Gelibolu İlçe başkanı Mehmet Eligül, Evreşe belediye başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları ile vatandaşlar karşıladı. İlçe merkezindeki Atatürk anıtı önünde vatandaşlara bir konuşma yapan Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, "7 Haziran seçimlerinden sonra biz çok çalışıp düşündük. Bize milletimiz bir uyarı verdi dedik ve düşündük. Acaba gönlümüzden neyi eksik ve noksan yaptık. Bunu çözerek milletimizin karşısına çıktık ve kaybettiğimiz oyları geri alarak tek başına milletimiz için iktidar olduk" dedi.

Bu konuşmanın ardından konuşan Ak Parti Çanakkale 1. Sıra milletvekili Bülent Turan, "Bu ülkede demokrasi tarihinde bir ilk yaşandı. İlk defa bir parti arka arkaya 5. Kez iktidar olmayı başardı. 90 yıllık Cumhuriyet tarihimizde nice hükümetler, nice koalisyon hükümetleri kuruldu. Biz şimdiye kadar hata yapsak, doğruda yapsak, derdimizi hep milletimizle paylaştık. Ey milletimiz, siz bizi bu konuda uyardınız ve bu hatamızı düzelttik dedik. 7 Haziran seçimlerinde yüzde 39 olan oyumuzu 1 Kasım seçimlerinde yüzde 49'a çıkardık. Bunu da bize ihtar veren vatandaşımızın söylediklerini dinleyerek yaptık. Nasıl Türkiye genelinde birinci parti oldu isek, Çanakkale'de de vatandaşlarımız bizi birinci parti yapmıştır ve demişlerdir ki; Çanakkale'ye yakışan en güzel parti Ak Partidir. Gelibolu'da da oylarımızı artırdık. Ama daha çok işimiz var. Artık Gelibolu merkez ve köylerimizde bizler tanınıyoruz. Artık vatandaşlarımız Bigalı Ayhan'ı, Lapsekili Bülent'i ve Çanakkaleli Jülide'yi biliyor ve bizleri kendine yakın görüyor. O yüzden diğerlerinden çok farkımız var. Bu nedenle Gelibolu'ya çok hizmetimiz olacak. Rabbim şımaranı sevmez, seçimlerden bu yana 3 gün geçti, Nerede Bahçeli, Nerede Kılıçdaroğlu, nerede diğerleri? Biz milletimizle yürüyüşlerimizde dikkat edeceğiz. Hatalarımız varsa düzelteceğiz. Bize bir çok MHP'li vatandaşımız oy verdi. Bir çok CHP'li vatandaşımız oy verdi. Onların vatan sevgileri üstün gelmiştir. Bu vatandaşlarımızda bizimledir. Hepsine teşekkür ediyorum. Partiler hükümet olmak için kurulur. Sen her önüne gelene hayır dersen, vatandaşında sana işte böyle hayır der. Bu ülkede MHP vatandaşın işe, aşa ihtiyacı yok mu, bu ülkede CHP'li esnafın, işçinin istikrara ihtiyacı yok mu? elbette var. Biz tüm yurdumuzun vatandaşını kucaklamak, dertlerine çare olmak için iktidar olduk. Atatürk'ün kurduğu CHP'si ne hale geldi. Atatürk'e yakışmayacak bir duruma gelen bu partinin yöneticileri istifa etmeleri gerekmektedir. Biz yapacağımız icraatlarımızı anlatırken, onlar sadece Cumhurbaşkanımıza ve başbakanımıza hakaret etmekle yetindiler. Ama aldıkları netice işte ortada. Biz verdiğimiz sözleri tutmak için sizin karşınızdayız" dedi. Bu arada sözleri davul zurnanın çaldığı oyun havaları ile kesilince vatandaşlarla 8/9 oyun havasını oynayarak konuşmasını sonlandırdı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekillerine Davul-klarnetli Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement