"Milli Eğitim Bakanlığı'nın Bütçesini 4 Kat Artırdık" - Son Dakika
Eğitim

"Milli Eğitim Bakanlığı'nın Bütçesini 4 Kat Artırdık"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Milli Eğitim Bakanlığı'mızın Bütçesini 4 Kat Artırarak Eğitime Ne Kadar Önem Verdiğimizi Gösterdik" Dedi.

28.05.2011 12:09

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Milli Eğitim Bakanlığının bütçesini 4 kat artırdıklarını söyledi.

Işık, milletvekili adayı Yalçın Coştur ile birlikte Darıca ilçesinde bazı okulları ziyaret etti.

Darıca Lafarge Aslan Çimento İlköğretim Okulu'nda Okul Müdürü Okay Yıldırım ile görüşen Işık, Darıca'da bazı okulların ikili eğitim yaptığını bildiğini belirterek "Ülkemizde ikili eğitim yapılmasını istemiyorum. Sınıflarımızda okuyan öğrenci sayısını 30 ve daha aşağılara indireceğiz" dedi.

Teknolojiye ayak uydurmak gerektiğini vurgulayan Işık, şöyle dedi:

"Artık sınıflarımızda akıllı tahtalar kullanılıyor ve yakın zamanda okullar açıldığında kitap dağıtılmayacak tablet bilgisayarlar olacak. Bunların hepsi sizlerin ve bizlerin gayretleri ile oluyor. Darıca'yı eğitimde en iyi ilçelerimizden biri yapmaya çalışıyoruz. "

Işık, AK Parti hükümetinin eğitime çok önem verdiğini ifade ederek "Milli Eğitim Bakanlığımızın bütçesini 4 kat artırarak eğitime ne kadar önem verdiğimizi gösterdik. Yeter mi ?... Hayır yetmez. Siz eğitimcilerle birlikte kaliteli, başarı odaklı bir eğitim anlayışı içerisinde Türkiye'yi 2023 yılına taşıyacağız" diye konuştu.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim 'Milli Eğitim Bakanlığı'nın Bütçesini 4 Kat Artırdık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement