MİT Tır'ları Görüntülerinin Yayınlanması Davası (1) - Son Dakika
Güncel

MİT Tır'ları Görüntülerinin Yayınlanması Davası (1)

MİT TIR'ları görüntülerinin Cumhuriyet ve Aydınlık Gazetelerinde yayınlanması davası ile gazeteciler Can Dündar, Erdem Gül ve CHP Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında "Silahlı terör örgütüne yardım etme" suçlamasıyla açılan davanın birleştirldiği davanın görülmesine başlandı.

04.10.2017 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MİT TIR'ları görüntülerinin Cumhuriyet ve Aydınlık Gazetelerinde yayınlanması davası ile gazeteciler Can Dündar, Erdem Gül ve CHP Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında "Silahlı terör örgütüne yardım etme" suçlamasıyla açılan davanın birleştirldiği davanın görülmesine başlandı. Duruşmada, Enis Berberoğlu'nun avukatları reddi hakim talebinde bulundu. Reddi hakim talebi değerlendirilmek üzere üst mahkemeye gönderildi.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde izleyicilere kapalı olarak görülen ilk duruşmaya, Maltepe Cezaevi'nde tutuklu bulunan Enis Berberoğlu, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül ile Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel ve İstihbarat Şefi Orhan Ceyhun Bozkurt katıldı. Cumhuriyet Gazetesi'nin eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ise duruşmaya katılmadı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MİT Tır'ları Görüntülerinin Yayınlanması Davası (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement