Moussa Sow'un Fazla Kilolarının Sebebi Ortaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Moussa Sow'un Fazla Kilolarının Sebebi Ortaya Çıktı

Moussa Sow\'un Fazla Kilolarının Sebebi Ortaya Çıktı

Fenerbahçeli Moussa Sow, Türk yemeklerinin hastası çıktı.

11.11.2014 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Senagalli oyuncusu Moussa Sow’un her sezon başında yaşadığı kilo sıkıntısının sebebi belli oldu.

Sezona verilen aralarda kendini neredeyse yemeğe adayan Sow, tam bir Türk yemekleri hastası çıktı. Yıldız golcünün eşi ve ülkesinden gelen yardımcıları kursa gidip ülkemizin yemeklerini öğrenirken Senagal’deki akrabalarına da bu yemekleri öğrettikleri ifade edildi.

Sow, nereye giderse gitsin Türk yemeklerinden vazgeçemezken sarı-lacivertli sağlık heyeti bu duruma çare için golcü futbolcuya diyet ve çalışma programı uyguladı. Sow yaklaşık 1 ayda kendini toparlayıp ideal kilosuna kavuşurken “Sürekli ot yiyorum ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Kilomu korumam için ne yapmam gerekiyor” diyerek takım doktorundan yardım istedi.

"Türk yemeklerini yasaklamayın daha çok çalışırım"

Sağlık heyeti Sow’un özel programına sadık kalmasını önerirken, "Daha çok salonda çalışma yapman da gerekiyor" uyarısında bulundu. Sow ise “Karnıyarıktan ve özellikle yağlı Türk yemeklerinden vazgeçemiyorum. Daha çok çalışmaya razıyım. Yeter ki bu yemekler olsun” sözleriyle fedakârlık yapmaya razı olduğunu söyledi. Bir itirafta da bulunarak, “Ben bu gidişle futbolu bırakınca şişman bir adam olurum ve kesin Türkiye’de kalırım” demeyi de ihmal etmedi.

'Daha çok gol atacağım'

Beşiktaş derbisinde attığı gole çok sevinen Sow bu golün motivasyon anlamında kendisini olumlu etkilediğini de ifade etti. “Bu golün anlamını önümüzdeki haftalarda daha iyi göstereceğime inanıyorum. Evet Beşiktaş maçlarında gol atıyorum ama önemli olan takımın kazanması. Bunun yanında daha çok gol atacağımın da sözünü veriyorum” dedi.

Webo'ya en büyük destek Sow'dan

Sarı-lacivertli ekibin iki önemli gol ayağı Sow ile Webo'nun samimiyeti gözlerden kaçmıyor. İki ayrı dine mensup olan bu ikiliyi Webo’nun annesinin vefatı daha çok yaklaştırdı.

Arkadaşını teselli ederken duygusal bir konuşma yapan Senagalli, “Aynı Allah’a inanıyoruz. Anlattığın kadarıyla annen çevresindeki herkese yardımcı olan saygın bir insanmış. O senden şu an dua bekliyor, duanı eksik etme. Ben de üzerime düşeni yapıp onun için dua edeceğim. Annen sana çok güzel şeyler vermiş” dedi.

Şampiy10

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Moussa Sow'un Fazla Kilolarının Sebebi Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement