Müdavimler Aşka Geldi - Son Dakika
Güncel

Müdavimler Aşka Geldi

Müdavimler Aşka Geldi

Konuklarına farklı deneyimler yaşatmayı hedefleyen Suadiye'de bulunan La Mia Luce, müdavimlerinin ve cemiyet hayatından isimlerin katıldığı "Aşk'a Gel" etkinliği ile bir ilke imza attı.

27.02.2018 11:29  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Ospitalità Italiana" ödülü ile İstanbul'un en iyi İtalyan restoranı seçilen La Mia Luce, "Aşk Seni Bulur'' kitabı ile dikkatleri çeken, gazeteci yazar Demet Cengiz'in konuşmacı olduğu davete ev sahipliği yaptı. Aşk ve ilişkiler üzerine interaktif sohbetlerin gerçekleştirildiği etkinlikte, Şimşek çiftinin yazara yaptığı sürpriz doğum günü de renkli anlara sahne oldu.

İtalya'nın kuzeyinden güneyine geleneksel İtalyan lezzetlerini misafirleriyle buluşturan, şık ambiyansı ile de kısa sürede Suadiye'nin en gözde mekanı haline gelen La Mia Luce'nin Aşk'a Gel davetinde, ''Aşk Seni Bulur'' kitabıyla adından söz ettiren gazeteci – yazar Demet Cengiz'in aşk üzerine düşündüren tespitlerinin yer aldığı söyleşisi misafirler tarafından büyük beğeni topladı.

Anadolu Yakası'nın ödüllü İtalyan Restoranı La Mia Luce, gazeteci yazar Demet Cengiz'i konuk ederek, ''Aşk'a Gel'' temalı düzenlediği davet ile bir ilke imza attı. Hayata ve aşka dair tespitlerin, Demet Cengiz'in kişisel deneyimleri ile eğlenceli bir sohbete dönüştüğü etkinlik, Berrin ve Kutlay Şimşek çiftinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Davete; Hilal Ergenekon, Meliha Okur, Perihan Çakıroğlu, Ayşe Öğretmengil, Behice Bacanak, Işıl Ersoy, Mutlu Tönbekici ile mekanın iletişim danışmanı Öğretim görevlisi Hatice Kumalar katıldı.

"BİR KALBİMİZ OLDUĞUNU UNUTUYORUZ"

Aşk'a dair tespitlerini toplumların sosyo-kültürel yapıları, sencil ve bencil yaklaşımları üzerinden analizlerle paylaşan Demet Cengiz, "Kalbimiz olduğunu çoğu zaman unutuyoruz. Bir kalbimiz olduğunu 30 saniye hatırlayabilsek yeter. Aşk bana göre kimyasal bir heyecan, beynimizde hareket eden tüm hormonların aynı anda istilası gibi. Hatta aşk bana göre en güçlü duygu değil, aşktan daha güçlü duygular var, özellikle bağlılık gibi, korku gibi. Araştırmalar gösteriyor ki aşık olduğumuzda hastalanma riskimiz azalıyor, göz bebeklerimiz büyüyor, kimyamız değişiyor'' şeklinde konuştu.

"ÖZEL BULUŞMALAR GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

İş kadını Berrin Şimşek ve iş adamı Kutlay Şimşek'in sahibi olduğu La Mia Luce önümüzdeki dönemlerde de farklı etkinliklerle konuklarına unutulmaz deneyimler yaşatmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müdavimler Aşka Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement