Muğla Datça Açıklarında Deprem - Son Dakika
Güncel

Muğla Datça Açıklarında Deprem

Datça açıklarında deprem (2)VATANDAŞ HİSSETTİMuğla'nın Datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem kentte hafif şekilde hissedildi.

08.12.2017 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Datça açıklarında deprem (2)

VATANDAŞ HİSSETTİ

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem kentte hafif şekilde hissedildi. Yaklaşık 5-6 saniye kadar süren depremde, can ya da mal kaybı olmadı.

Depremi sabah evde kahvaltı hazırlığı yaparken hissettiğini söyleyen 58 yaşındaki Naci Örki, Sarsıntı kuvvetli bir şekilde hissedildi. İkinci kattaki evimizde sabah kahvaltı için hazırlık yapıyordum. Eşim henüz uyuyordu. Depremi hissederek uyandı. Artçılar gelmeyince rahatladık diye konuştu.

Depremi otel odasında hissedip kendilerini dışa attıklarını belirten Ahmet Mindillioğlu (34) ve İbrahim Özmen (20), Deprem çok kısa sürdü. Hemen dışarı çıktık. Özelikle Bodrum depremlerinden sonra her sallantıda korkuyoruz. Henüz otele dönemedik dediler.

Kahvehanesinin sabah temizliği yaparken depremi hissettiğini ifade eden 35 yaşındaki Yusuf Karatay ise, Hafif bir sarsıntı oldu. Dışarı çıkıp etrafa baktım. İkinci sarsıntı olmadı dedi.

Muğla Datça Açıklarında Deprem
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Datça Açıklarında Deprem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement