Muğla Ormanspor Ligde Bende Varım Dedi! - Son Dakika
Güncel

Muğla Ormanspor Ligde Bende Varım Dedi!

Son topa kadar büyük bir çekişme ve heyecana sahne olan maçta Ormanspor rakibini yarım basket ile 79-78 yenerek ligde kalma yolunda altın bir galibiyet elde etti.

13.03.2018 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbol 2.Lig Temsilcimiz Potanın Efeleri Muğla Ormanspor Geçen hafta Istanbul deplasmanında aldığı İTÜ galibiyetinin ardından bu hafta da kendi saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyet parolası ile çıktığı ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfa Haliliye Belediye karşısında sergilediği hırslı mücadele ile istediğini aldı.

Ligin bitimine 4 hafta kala haftalardır yer aldığı ligin sonundan kurtulan potanın efeleri. Büyük moral depoladi. Muğla Il Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Serkan Öçalmaz KYK İl Müdürü Ömer İlman, Ak Parti Eski Il Başkanı Ihsan Küreci, Belediye Meclis Üyesi Avukat Guktekin Akca, Muğla Ak Parti Il Yönetim Kurulu Üyeleri Ziya Ercan, Mertcan Güngör ve Muğla Basketbol İl Temsilcisi Ümit Çolakoglu'nun da izlediği karşılaşmaya basketbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Özellikle Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık tarafından sağlanan araçlarla karşılaşmaya gelen gençler Ormanspor'a büyük destek verdiler. Ormanspor'da Yiğit Barışık 18, Mehmet Şen ve Hüseyin Nuriler 14, Cemal Bayraktar ve Kürşat Sözen ise 10 ar sayı ile çift haneli rakamlara ulaşan oyuncular oldular.

Geçen hafta yaptığı açıklamada galibiyet serisinin devam edeceğini söylediğini belirten Muğla Ormanspor As Başkanı avukat Mustafa Evkuran , hafta ici Antrenörümüz Serkan Tören in görevi bırakmasının ardından hızlı bi şekilde göreve Önemli bir ismi getirerek çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bu sezon geçirdikleri kötü süreçte destek veren herkese teşekkür eden Evkuran, Sezon başı yaşadıkları sıkıntının ardından kendi oluşturdukları çok kısıtlı bütçe ile büyük sabır göstererek bu günlere geldiklerini söyledi. Bu süreçte bize destek olan Antrenöründen oyuncusuna, taraftarından protokolüne herkese en kalbi sukranlarimi sunuyorum diyen Ormanspor As Başkanı Mustafa Evkuran Sadece önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyleyerek, zafer çığlıkları atmadan bir günlük aranın ardından Kepez maçının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muğla Ormanspor Ligde Bende Varım Dedi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement