Muhsin Yazıcıoğlu, Doğum Gününde Dualarla Anıldı - Son Dakika
Yerel

Muhsin Yazıcıoğlu, Doğum Gününde Dualarla Anıldı

Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP'nin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğum günü dolayısıyla Sivas'ta mevlit okutuldu.

01.01.2012 10:00

Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP'nin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğum günü dolayısıyla Sivas'ta mevlit okutuldu.

BBP Sivas Merkez İlçe Teşkilatı tarafından tarihi Ulu Cami'de yatsı namazı sonrasında, Mekke'nin fethinin yıl dönümü ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğum günü dolayısıyla mevlit programı düzenlendi. Kur'an-ı Kerim okunup duaların edildiği programda, ilahiler söylendi.

Camiye girişte vatandaşlara gül suyu ve mevlit şekeri ikram edilirken, program sonunda da vatandaşlara helva dağıtıldı. Mevlit programına Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, BBP İl Başkanı Aytekin Kulmaç, Merkez İlçe Başkanı Hakan Sezerer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BBP Sivas İl Başkanı Aytekin Kulmaç, Mekke'nin fethinin yıl dönümü ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğum günü dolayısıyla Mevlid-i Şerif okuttuklarını söyledi.

Programda, merhum liderleri Yazıcıoğlu ve beraberindeki yol arkadaşları ile tüm şehitler için duaların okunduğunu belirten Kulmaç, "Umuyorum bu program yerine yakışmıştır ve hayırlara vesile olur" dedi.

Sezerer ise, Yazıcıoğlu ve yol arkadaşları ile tüm şehitler için bu programı düzenlediklerini söyledi. Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Elmalı köyünde 31 Aralık 1954'te dünyaya gelen Muhsin Yazıcıoğlu, 25 Mart 2009'da seçim çalışmaları nedeniyle gittiği Kahramanmaraş'ta yolculuk yaptığı helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişi ile birlikte hayatını kaybetmişti.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muhsin Yazıcıoğlu, Doğum Gününde Dualarla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement