Muş Ovası Spor Kulübü BAL'e Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Muş Ovası Spor Kulübü BAL'e Hazırlanıyor

Muş Ovası Spor Kulübü BAL\'e Hazırlanıyor

Muş'u BAL temsil eden Muş Ovası Spor Kulübü, bu hafta sonu karşılaşacakları Mardin Kızıltepe Spor hazırlıklarını sürdürüyor.

27.09.2012 11:11  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'u Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden Muş Ovası Spor Kulübü, bu hafta sonu karşılaşacakları Mardin Kızıltepe Spor hazırlıklarını sürdürüyor.

BAL 2. Grup'ta mücadele eden Muş Ovası Spor Kulübü, bu yıl 8 transferle kadrosunu güçlendirdi. Van'dan Sebahattin Kara, Adem Acar, Kenan Bağış ve Murat Öztürk, Bursa'dan Samet Elçi, Şırnak'tan Nahyat Tarandır, Diyarbakır'dan Erdal Savcı, Elazığ'dan Süleyman Çetinkaya'yı transfer eden Muş Ovası Spor Kulübü, ilk hazırlık maçında karşılaştığı güçlü ekiplerden Tatvan Spor'u 1-0 yenmeyi başardı. Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Mardin Kızıltepe Spor karşısına puan veya puanlarla dönmeyi hedefleyen Muş Ovası Spor Kulübü'nün hedefi profesyonel lige yükselmek.

Bu yıl takıma 130 bin TL kaynak sağlayan Kulüp Başkanı Mehmet Sadık Şarlı, takıma herkesin destek vermesini istedi. Muşlulara seslenen Mehmet Sadık Şartlı; "İlimizi BAL'de temsil eden takımımıza destek verelim. Bu takım sadece benim desteğimle bir yere varamaz. Ben 2 yıldır takıma 250 bin TL destek verdim. Benim de ekonomik olarak gücüm bir yere kadar. Muşlu iş adamlarımız ve spora gönül vermiş hemşehrilerimizi destek olmaya davet ediyorum. Eğer destek olmazsak ilimizin profesyonel ligde takımı hiçbir zaman olmayacaktır" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş Ovası Spor Kulübü BAL'e Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement