Musa Dede Evliliğin Püf Noktalarını Anlattı:   Eşlerinize 'Kınalı Kekliğim" Deyin - Son Dakika
Güncel

Musa Dede Evliliğin Püf Noktalarını Anlattı:   Eşlerinize 'Kınalı Kekliğim" Deyin

İstanbul'un Sesi Radyosu'nda yayınlanan Gece Yürüyüşü programının sunucusu Ümit Aydın'ın 70 yaşındaki Musa dedeyle yaptığı sohbet sosyal medyada büyük ilgi gördü.

10.03.2019 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Sesi Radyosu'nda yayınlanan Gece Yürüyüşü programının sunucusu Ümit Aydın'ın 70 yaşındaki Musa dedeyle yaptığı sohbet sosyal medyada büyük ilgi gördü. Evli gençlere tavsiyelerde bulunan Musa dede, "Eşlerinize 'kınalı kekliğim' diye hitap etmelisiniz" dedi.

Musa dede sohbette, kadına yönelik şiddetin önüne geçmek ve aile içindeki iletişimin güçlenmesine dikkat çekmek için evliliğin püf noktalarını anlattı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken, gençlere eşlerine nasıl hitap etmesi gerektiğini anlatan Musa dede, "Eşine 'hanım' dersen olmaz, 'Kınalı kekliğim, bıldırcın yumurtam, sensiz yaşayamam hayatım, kalbimin parçası, gözümün bebeği' diyeceksin" dedi.

'Eşim' demekle olmaz diyen Musa dede "Her şeyine katlanıyor senin. En çok 'kınalı kekliğim' diyeceksiniz. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Bir su istediğinde, 'Hanım bir su ver' dersen olmaz. 'Kınalı kekliğim bir su verir misin?, 'Bıldırcın yumurtam bir çay demleyebilir misin?' dersen, onu seve seve yapar" diye konuştu.

Evlilik hayatındaki iletişimin önemine  dikkat çeken Musa dedenin videosu sosyal medyada da büyük ilgi gördü. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Musa Dede Evliliğin Püf Noktalarını Anlattı:   Eşlerinize 'Kınalı Kekliğim' Deyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement