Muslera Varsa Korkma! - Son Dakika
Spor

Muslera Varsa Korkma!

Muslera Varsa Korkma!

Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde en fazla maça çıkan yabancı rekoruna ulaşan Uruguaylı file bekçisi, rekor sayıda da kurtarış yaptı. Muslera, rakibin 8 isabetli şutunun 6’sına izin vermedi ve gelen bir puana büyük katkı sağladı.

25.10.2018 05:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cim-Bom'un başarılı kalecisi Fernando Muslera, Schalke 04 maçında ilk 11'de başlayarak Galatasaray'da yeni bir rekora imza attı. Sarı-kırmızılılarda 8. sezonunu geçiren 32 yaşındaki kaleci, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasından itibaren Galatasaray formasını en fazla giyen yabancı oyuncu rekorunu egale etti.

Şampiyonlar Ligi'nde 30. kez kalesini koruyan Muslera, sarı-kırmızılıların eski oyuncuları Faryd Mondragon ve Gheorghe Popescu'nun rekoruna ortak oldu. Uruguaylı file bekçisi, Cim-Bom'da en çok resmi maça çıkan ve en fazla kupa kazanan yabancı oyuncu rekorlarına sahip oldu.

Schalke karşısında büyük bir performans ortaya koyan başarılı file bekçisi, rakibin 8 isabetli şutundan 6'sına izin vermedi. Kritik kurtarışlarıyla öne çıkan Muslera, gecenin en çok dikkat çeken ismi oldu ve bir puana imzasını koydu.

'Zor bir maçtı'

Puan almanın çok önemli olduğunu dile getiren Muslera, "Zor bir maçtı, taktik seviyesi çok yüksekti. İlk yarının belli bölümlerinden sonra taktiksel değişikliğe gittik. Donk'u geriye çekerek sıkıntıları çözmeye çalıştık. Bu tip 1 puanlar önemli" dedi.

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Muslera Varsa Korkma! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement