Nagehan Alçı Açıklık Getirdi: Rasim'e Neden mi Aşık Oldum - Son Dakika
Magazin

Nagehan Alçı Açıklık Getirdi: Rasim'e Neden mi Aşık Oldum

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün kendisi ve eşi hakkındaki çıkışına yanıt veren Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'ya aşık olma gerekçelerini sıraladı.

28.09.2016 16:19

Tarık Akan'ın ölümünün ardından gündeme gelen "Kadınlar aslında sadece solcu erkeklere âşık olur. Gerisi fasa fiso. Sağcı bir adamla çıkabilir, dolaşabilir, hatta yeri geldiğinde pek başarılı bir evlilik yapabilirsiniz. Mutlu da olabilirsiniz. Ama bir kadının yüreğini hoplatan, içini sızlatan, asla unutamadığı hep o mahalledeki serseri solcudur" sözüne atıfta bulunan Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkük, " Nagehan Alçı, Rasim Ozan'a Taraf gazetesinde yazan solcu bir serseri iken mi âşık olmuştu?" şeklinde bir soru yöneltmişti.

NAGEHAN ALÇI'DAN YANIT

Özkök'ün bu çıkışının ardından Rasim Ozan Kütahyalı sessizliğini korurken, eşi Nagehan Alçı Milliyet gazetesindeki köşesinde Ertuğrul Özkök'e yanıt verdi.

RASİM'E NEDEN Mİ AŞIK OLDUM?

Yazısında "Benim de inandığım bir davası olan ve bunun uğruna savaşma cesareti gösteren erkek bence âşık olunacak erkektir" diyen Alçı devamında şu ifadelere yer verdi: "Yani karnından konuşan, uy diyenin uyuntusu olan değil, tavır koymaktan çekinmeyen ama aynı zamanda eğlenceli ve komplekssiz bir erkek. Demokratik yolla seçilmiş siyasi lideri ve siyaset kurumunu ister Kemalizm ister Gülenizm adına her türlü vesayetçiye ve darbeciye karşı kanının son damlasına kadar savunan demokrat bir duruş. Rasim'e de tüm bunlardan ötürü ve hayatta durduğu yeri tutkulu bir şekilde ifade etme yeteneği nedeniyle âşık oldum herhalde..."

Nagehan Alçı Açıklık Getirdi: Rasim\'e Neden mi Aşık Oldum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Nagehan Alçı Açıklık Getirdi: Rasim'e Neden mi Aşık Oldum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement