Nakit para kazandıran ve ek indirimli yaşamanın kapısını aralayan en 'zeki alışveriş' platformu: Avantajpaylas.com - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Nakit para kazandıran ve ek indirimli yaşamanın kapısını aralayan en 'zeki alışveriş' platformu: Avantajpaylas.com

Avantajpaylas size 300'den fazla seçkin markadan alışveriş imkanı sunarken aynı zamanda yapacağınız alışverilerde %20'ye varan oranlarda paranızı size geri nakit olarak ödüyor.

25.02.2016 14:48  Güncelleme: 14:53
İlandır

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'nun açıkladığı rapora göre, geçtiğimiz yıl her 5 kişiden biri internetten alışveriş yaptı. Yani 14 milyon vatandaşımızseyahat, giyim, gıda, teknoloji gibi birçok ihtiyacını internet üzerinden yaparken indirim dışında çok fazla bir şey kazanamadı. Dünyada sayısı 10 milyona ulaşan, yapılan alışverişlerde nakit para iadesi sunansistemile Türkiye'de de hayata geçti.Yapılan alışverişlerinizden geri nakit kazanmanızı sağlayan ve böylelikle bütçenize yardımcı olmayı amaçlayan Avantajpaylaş 4 kolay adımda bu işlemi gerçekleştirir.

1. Avantajpaylaş, alışverişlerde en çok sevilen ve tercih edilen markalar ile anlaşır.

2.Siz, Avantajpaylaş.com üzerindeki linkten seçtiğiniz markanın online mağazasına yönlendirilirsiniz ve alışverişiniz seçtiğiniz markanın kendi sitesinde tamamlanır.

3.Siz alışverişinizi tamamladıktan sonra alışveriş yaptığınız site Avantajpaylaş'a komisyon öder.

4.Avantajpaylaş, alışverişinizin gerçekleştiği markadan almış olduğu bu komisyonu, size nakit olarak geri öder ya da dilerseniz kazancınızı beğendiğiniz mağazadan hediye çeki olarak da alabilmenize imkan sağlar.

Böylelikle alışverişiniz avantajlı hale dönüşür. Alışverişlerinizde en çok tercih ettiğiniz300'den fazla markadan yaptığınız her alışverişi avantajlı hale dönüştüren Avantajpaylaş sayesinde nakit geri kazanmak o kadar kolay ki keşke daha önce tanışsaydımdiyeceksiniz.

Zeki alışveriş

Firmanın kurucu ortağı Duhan Acar, Amerika deneyimi sırasında düşük bir bütçesinin olduğunu ve özellikle Amerika'da çok yaygın olan 'geri nakit ödeme' sistemi sayesinde daha fazla para harcayabildiğini belirterek, Türkiye'ye döndükten sonrasitesini kurmuştur.İnsanlar günlük yaşantılarındaki birçok şeyi daha iyi yapmak adına zekice değişiklikler yaparlar ve bu değişiklikler büyük farklılıklar yaratabilir. Bu değişikliklerden biri Avantajpaylaşile alışveriş yapma şekliniz olacak ve yurtdışında çok yaygın olan nakit geri kazanç,Türkiye'de de zeki alışveriş olarak moda olup yaygınlaşacaktır. Siz de alışveriş yapma şeklinizi değiştirip daha kazançlı hale dönüştürebilirsiniz.Kulağa gerçek olamayacak kadar iyi gelen bu teklif Avantajpaylaş sayesinde gerçeğe dönüşüyor.

Avantajpaylaş ile alışveriş yapmak oldukça basit. Listelenmiş mağazalar arasından favori markanınızı seçer, alışveriş yap butonuna tıklar ve alışverişinizi her zamanki gibi markanın kendi sitesinde tamamlarsınız. Yapacağınız alışveriş, seçmiş olduğunuz markanın kendi sitesinde ve güvenliğinde sonlanır. Bu yapmış olduğunuz işlemlerden sonra iseAvantajpaylas.com'da belirtilen orandaki tutarı nakit olarak geri kazanırsınız ve bakiyenizde birikmeye başlar. Avantajpaylaş, nakit geri ödeme dışında size indirim kuponları ve avantajlı yaşama dair birbirinden keyifli blog yazıları da sunmaktadır. İndirim kuponları ile alışverişinizi daha da avantajlı hale dönüşütürürkenblog yazılarımızla 'avantajlı yaşam'a dair oldukça fazla şey öğrenecek ve en yeni fırsatlarımızdan haberdar olacaksınız.

Neden Avantajpaylaş?

Avantajpaylaş 365 gün 7/24 Türkiye'nin neresinde olursanız olun alışveriş yapabileceğiniz, alışveriş yaparken paranızın bir kısmını geri kazanabileceğiniz,avantajlı alışverişi size sunanen yeni online platformdur. Bu deneyim için ise sadece üye olmanız yeterli.

Nasıl kazanırım?

sayesinde kazanmak oldukça kolay. Sizin yaptığınız alışverişi takip edip size geri ödeme yapabilmeleri adına öncelikli olarak kayıt olmanız gerekir. E-mail adresinizi yazıp ve şifrenizi oluşturup basit bir şekilde üye olursunuz. Avantajpaylaş.com'a girdiğinizde, sizi en çok tercih edilen 300'den fazla mağaza karşılar. Sizin için bu andan itibaren en önemli şey alışveriş yapacağınız markanızı seçmenizdir. Favori markanızın altında bulunan alışveriş yap butonu ile ilgili markanın kendi sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfadan çıkmadan alışverişinizi yaptıktan sonraki 48 saat içinde ilgili firmadan teyit bilgisi gelir ve seçtiğiniz marka üzerinde belirtilen oranın %100'ü yani tamamı bakiyeniz olarak görüntülenir. Bu tutar, satın almış olduğunuz ürün iade olmazsayine ilgili firmadan 30 ila 60 gün arasında gelenikinci teyit bilgisi ile kullanılabilir bakiyeniz haline dönüşür. Yani Avantajpaylaş sayesinde seçtiğiniz markadan yapacağınız alışverişlerinizde, sizin için markaların üzerinde belirtilen oranın tamamı size geri nakit olarak ödenir.10 TL'ye ulaşan kazancınızı geri talep edebilirsiniz.

Gerçek olmadığına inanlardan mısınız?

Tekrar hatırlatalım Türkiye'de 15 milyon kişi internet üzerinden alışveriş yapıyor ve bu rakam gititkçe artıyor. O zaman neden yapacağınız alışverişten nakit geri kazanmayasınız?Yaptığınız her alışverişte zeki, bedava ve kolay nakit geri kazanmanın yolunu size sunduk ve Avantajpaylaş ile nakit geri kazanmanın oldukça kolay olduğunu anlattık. Hala gerçek olmadığını düşünüyorsanız, neden üye olup kendiniz karar vermiyorsunuz!

Son Dakika Advertorial Sondakika Nakit para kazandıran ve ek indirimli yaşamanın kapısını aralayan en 'zeki alışveriş' platformu: Avantajpaylas.com - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement