Nazilli Belediyespor Sahasında Galibiyet Sevinci Yaşayamadı - Son Dakika
Güncel

Nazilli Belediyespor Sahasında Galibiyet Sevinci Yaşayamadı

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Amed Sportif ile 1-1 berabere kalan Nazilli Belediyespor, bu sezon evinde oynadığı ikinci maçta da galibiyet sevinci yaşayamadı.

18.09.2016 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Amed Sportif ile 1-1 berabere kalan Nazilli Belediyespor, bu sezon evinde oynadığı ikinci maçta da galibiyet sevinci yaşayamadı.

İlk hafta sahasında Hacettepe karşısında golsüz eşitliği bozamayan Nazilli Belediyespor, tek galibiyetini deplasmanda Kahramanmaraşspor'u 1-0 yenerek elde etti. İç sahada yaşadıkları kayıpların üzücü olduğunu söyleyen Teknik Direktör Cüneyt Biçer, "Evimizdeki iki maçta 4 puan kaybettik. Şampiyonluk yolunda iç sahada rakiplerimizi yenmeliyiz. Bundan sonra saha ve seyirci avantajımızı çok iyi kullanmak istiyoruz" diye konuştu.

Sabri'nin 49'uncu dakikada kırmızı kart gördüğünü de hatırlatan Biçer, "İyi bir rakibe karşı yaklaşık 45 dakika 10 kişi oynamak kolay olmadı. Geriye düştük. Ardından beraberliği sağladık ama eksik mücadele ettiğimiz için yıprandık. Yaşanan kayıpları mutlaka telafi edeceğiz. Şampiyonluk hedefimizden asla sapmayacağız" dedi.

Siyah beyazlılar bu sonuçla puanını 5'e çıkararak 7'inci sıradaki yerini korudu. Nazilli Belediyespor önce 21 Eylül Çarşamba günü Türkiye Kupası'nda evinde Kartalspor ile ardından ligde 25 Eylül Pazar günü dış sahada Konya Anadolu Selçukspor ile karşı karşıya gelecek.

- Nazilli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli Belediyespor Sahasında Galibiyet Sevinci Yaşayamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement