Nazilli Orman İşletme Müdürüne Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Nazilli Orman İşletme Müdürüne Veda Yemeği

Nazilli Orman İşletme Müdürüne Veda Yemeği

Aydın'ın Nazilli İlçesinde 11 yıldır Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürüten Orman Yüksek Mühendisi Necat Demirsu, onuruna verilen veda yemeğinde efe oynatarak veda edildi.

30.09.2012 13:45

Aydın'ın Nazilli İlçesinde 11 yıldır Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürüten Orman Yüksek Mühendisi Necat Demirsu, onuruna verilen veda yemeğinde efe oynatarak veda edildi. AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, çok sayıda belediye başkanı ve Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya'nın da katıldığı Kuyucak yakınlarındaki Restoranda verilen veda yemeğinde hüzünlü anlar yaşanırken yerel bir sanatçının eşliğinde yapılan eğlencede geceye katılan konuklarla birlikte işletme Müdürü Zeybek oynayarak vedalaştı.

11 yıldan buyana Nazilli'de görev yapan, eş durumu nedeni ile İzmit'te bulunan Kavak ve Hızlı Gelişen Orman Ağaçları Araştırma Enstitüsü bünyesine atanan Necat Demirsu için veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı. Veda yemeğine AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, çevre ilçe ve beldelerin Belediye Başkanları, köy muhtarları, il genel meclis üyeleri, resmi kurum ve kuruluşların temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Muğla Orman Bölge Müdür vekili Vedat Dikici, şube müdürleri, Nazilli Orman İşletme Müdür Yardımcısı Suat Ataç, Şube Müdürleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.

HİZMETE TEŞEKKÜR

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Necat Demirsu'ya plaket vererek; "Nazilli gerçekten bir değerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Bölgemiz ormanlarının öksüz kalacağından hepimiz şu anda duygulu anlar yaşıyoruz. Nazilli, Karacasu, Bozdoğan, Kuyucak, Sultanhisar, Buharkent bölgelerinde bulunan ormanlarımızın yetişmesinde korunmasında kendisinin çok büyük emekleri var. Bizler ailevi nedenlerden dolayı Nazilli'den ayrılarak Kocaeli'ne gidecek olan Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya'da Necat Demirsu için yazmış olduğu şiirini okudu. Şiirin okunmasının ardından veda yemeğine katılanlar arasında duygulu ve hüzünlü anlar yaşandı.

Necat Demirsu da; "Nazilli benim memleketim oldu. Burada çok önemli dostlarım var. Bu bölgeyi hiçbir zaman unutmayacağım. Zaten istesem de unutamam. Tüm dağlarda orman bölgelerinde anılarımız var" dedi. Demirsu, mesai arkadaşları ile birlikte Aydın zeybeği oynayarak vedalaştı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Orman İşletme Müdürüne Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement