Nekbe Günü Dolayısıyla Beyt Hanun Sınır Kapısı'ndan "Dönüş Otobüsü" Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Nekbe Günü Dolayısıyla Beyt Hanun Sınır Kapısı'ndan "Dönüş Otobüsü" Kaldırıldı

- Dönüş otobüsünden görüntüler Sınır kapısında toplananların taşıdıkları anahtarlar ve dövizler Kültür Bakanlığı Vekil Yardımcısı Enver el-Beravi ile röportaj Gazze'de onlarca Filistinli Nekbe'nin 69'uncu yılı münasebetiyle Beyt Hanun (Erez) Sınır Kapısı'nda gösteri düzenledi.

15.05.2017 20:58

- Dönüş otobüsünden görüntüler

Sınır kapısında toplananların taşıdıkları anahtarlar ve dövizler

Kültür Bakanlığı Vekil Yardımcısı Enver el-Beravi ile röportaj Gazze'de onlarca Filistinli Nekbe'nin 69'uncu yılı münasebetiyle Beyt Hanun (Erez) Sınır Kapısı'nda gösteri düzenledi.

Gazze'deki Filistin Kültür Bakanlığı'nın çağrısı üzerine bir araya gelen Filistinliler, üzerinde "Dönüş otobüsü" ve "Dönüşümüz kesin bir haktır" yazılı pankartlar taşıdı. Bakanlık ise farklı bölgelerden "Dönüş otobüsü" olarak adlandırılan ve üzerine 1948'de gerçekleşen olaylarla ilgili fotoğrafların asıldığı otobüsler kaldırdı.

Kültür Bakanlığı Vekil Yardımcısı Enver el-Beravi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorla sürüldükleri topraklarına dönüş hakkını vurgulamak için gösteri düzenlediklerini kaydetti. Beravi, "Tüm dünyaya ve İsrail'e, Filistinlilerin yakında ülkelerine döneceklerini haber veriyoruz." dedi.

Nekbe Günü Dolayısıyla Beyt Hanun Sınır Kapısı\'ndan "Dönüş Otobüsü" Kaldırıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nekbe Günü Dolayısıyla Beyt Hanun Sınır Kapısı'ndan 'Dönüş Otobüsü' Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement