Nevşehir 108 Yaşındaki Aişe Nine, Doğum Gününü İlk Kez Kutladı - Son Dakika
Güncel

Nevşehir 108 Yaşındaki Aişe Nine, Doğum Gününü İlk Kez Kutladı

108 yaşındaki Aişe nine, doğum gününü ilk kez kutladıNevşehir'de 108 yaşındaki Aişe Değerlier için Belediye Başkanı Atilla Seçen doğum günü düzenledi.

19.12.2018 11:38

108 yaşındaki Aişe nine, doğum gününü ilk kez kutladı

Nevşehir'de 108 yaşındaki Aişe Değerlier için Belediye Başkanı Atilla Seçen doğum günü düzenledi. Duygulanan Aişe nine, Hayatımda ilk kez doğum günüm kutlanıyor. Allah hepinizden razı olsun dedi.

Kent merkezinde Cevher Dudayev Mahallesi'ndeki evde oğlu Namık Değerlier ile birlikte yaşayan 1911 doğumlu Aişe Değerlier için düzenlenen doğum günü kutlaması yapıldı. Çanakkale Savaşı, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyetin ilanından önce doğan 4 çocuk annesi Aişe Değerlier'i evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Atilla Seçen, 108 yaşına giren Aişe Nine'ye sürpriz yaparak doğum günü pastası hazırlattı. Seçen, Aişe Değerlier'in elini öperek sağlıklı daha nice yıllar dileğinde bulundu. Aişe Değerlier ile bir süre sohbet eden Seçen, aile ile birlikte doğum günü pastasını kesti.

Kendisine gösterilen yakın ilgiden oldukça memnun kaldığını söyleyen 108 yaşındaki Aişe Değerlier, hayatında ilk kez doğum günü kutlamasının yapıldığını belirterek, Bu yaşıma kadar hiç doğum günümü kutlamadım, ilk defa sizin sayenizde kutluyorum. Allah hepinizden razı olsun dedi. Kendisini sağlıklı ve dinç hissettiğini belirten Aişe nine, Geceleri hep dua ediyorum, namazımı da hiç aksatmam. Ezan okunduğu zaman oğlum beni uyarır, ben de hemen namazımı kılarım. Herkes için, tüm Müslümanlar için, hastalar, borçlular için hep dua ederim diye konuştu. Belediye Başkanı Seçen de, Bizler, sizlerin duaları sayesinde ayakta duruyoruz. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin, acınızı göstermesin, sizler de dualarınızdan bizleri eksik etmeyin karşılığını verdi.

Geçmişte yaşadıkları komşularını özlemle anan Aişe ninenin sözleri karşısında duygulanan ve yıllar önce kaybettiği annesini anımsayan Belediye Başkanı Atilla Seçen'in de gözleri doldu. 20 yıl önce eşini kaybettiğini belirten Aişe nine de çocukları ve torunlarıyla mutlu bir hayat sürdüğünü, bundan sonra da ömrü ve sağlığı elverdiği sürece ibadetine ve dualarına devam edeceğini söyledi. Pastanın üzerine konulan mumları üfleyerek söndüren Aişe Değerlier, mutluluğuna ortak olan herkese teşekkür etti.

Nevşehir 108 Yaşındaki Aişe Nine, Doğum Gününü İlk Kez Kutladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir 108 Yaşındaki Aişe Nine, Doğum Gününü İlk Kez Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement