Next Level AVM Kadınlar Günü'nü Göksel'le Kutlayacak - Son Dakika
Güncel

Next Level AVM Kadınlar Günü'nü Göksel'le Kutlayacak

Next Level AVM Kadınlar Günü\'nü Göksel\'le Kutlayacak

Ankara'nın yeni buluşma adresi Next Level Alışveriş Merkezi, 8 Mart 'Dünya Kadınlar Günü'nde Türk pop müziğinin önemli seslerinden Göksel'i ağırlayacak.

04.03.2014 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müzik dünyasına kazandırdığı yepyeni eserlerin yanı sıra eski şarkıları yeniden yorumlayarak milyonlara sevdiren Göksel, 8 Mart'ta Ankaralılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

AVM MFI Partners tarafından yönetilen Next Level AVM, Göksel konserinin yanı sıra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gerçekleştireceği etkinlik, ikram ve sürpriz hediyeleriyle Ankaralı kadınlara kendilerini daha da özel hissettirecek. Dünya Kadınlar Günü'nde Next Level AVM'de bulunan mağazalardan 200TL'lik alışveriş yapanlar, 50 TL'lik hediye çeki kazanacak. Hediye çeki Next Level AVM'de bulunan kozmetik mağazaları Aveda, Bobbi Brown, Flormar, Jo Malone, Nars, Next Level Eczane, Tekin Acar, Yves Rocher'da geçerli olacak.

Türkiye'nin en çok dinlenen ve sevilen radyo kanalı Power Türk ise Next Level AVM'nin Dünya Kadınlar Günü'ne özel hazırladığı 500 TL'lik 20 adet hediye çekini dağıtacak. Hediye çekleri 8 Mart'ta Next Level AVM'de kampanyaya katılan mağazalarda kullanılabilecek. Next Level AVM, mart ayı boyunca hafta içi kadınlara ücretsiz vale hizmeti de sunacak.

Eğlenceli etkinliklerin ve alışverişin vazgeçilmez mekânı olan Next Level AVM'de gerçekleşen diğer etkinlikleri aşağıdaki adreslerden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Next Level AVM Kadınlar Günü'nü Göksel'le Kutlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement