Niğde'de eczanelerde maske yoğunluğu - Son Dakika
Genel

Niğde'de eczanelerde maske yoğunluğu

Niğde'de eczanelerde maske yoğunluğu Cumhurbaşkanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında tüm vatandaşlara ücretsiz şekilde gönderilen maskelerin dağıtımına Niğde'de eczanelerde başlandı.

27.04.2020 16:31  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de eczanelerde maske yoğunluğu

NİĞDE - Cumhurbaşkanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında tüm vatandaşlara ücretsiz şekilde gönderilen maskelerin dağıtımına Niğde'de eczanelerde başlandı.

Niğde Eczacı Odası Başkanı Nihat Öztürk, Niğde'de bulunan tüm eczanelerde dağıtımın başladığını belirterek: "Vatandaşlar, tüm eczanelerden TC kimlik numaralarını vererek ücretsiz şekilde maskesini temin edebilirler" dedi.

Maskelerimiz geldi. Tüm eczanelerimize maskelerimiz dağıtılmış durumda. Vatandaşımıza normalde kod geldikten sonra vermemiz gerekirken Niğde olarak biz bir kolaylık yapıyoruz. Sistemden faydalanıyoruz. Kişinin kimlik bilgilerini girip eğer maske sırası gelmiş ise biz vatandaşa takdim ediyoruz. Şuan ilimizde maske sıkıntısı söz konusu değil yoğun bir şekilde dağıtıyoruz. İsteyen vatandaşımız kendisine en yakın eczaneye müracaat eder ve maskesini alır" dedi.

Niğde\'de eczanelerde maske yoğunluğu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Niğde'de eczanelerde maske yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement