Nikahları Stadyumda Kıyıldı - Son Dakika
Yerel

Nikahları Stadyumda Kıyıldı

Amasya'da futbol hakemliği yapan Bilal Köseoğlu ile polis memuru Esma Ziyagil'in nikahları şehir stadyumunda kıyıldı.

01.09.2011 20:27

Amasya'da futbol hakemliği yapan Bilal Köseoğlu ile polis memuru Esma Ziyagil'in nikahları şehir stadyumunda kıyıldı.

Amasya'da 7 yıldır futbol hakemliği yapan beden eğitimi öğretmeni olan Bilal Köseoğlu(30) ile polis memuru Esma Ziyagil (26), 12 Haziran Şehir Stadyumu'nda düzenlenen törenle dünyaevine girdi.

Orta sahaya kurulan nikah masasında Amasya Belediye Başkanı Cefer Özdemir'in kıydığı nikah töreni ile hayatlarını birleştiren yeni çiftin şahitliklerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Celalettin Kapçak ve AK Parti İl Başkanı Hicabi Bahçuvan yaptı.

Nikahta evlilik cüzdanını geline veren Belediye Başkanı Özdemir, çiftten yeşil sahalarda top koşturacak çocuklar yapmalarını istedi.

-BAŞLAMA VURUŞU-

Nikah töreninin ardından yeni çiftler, Belediye Başkanı Özdemir'in çaldığı düdükle orta sahaya konulan top ile başlama vuruşu yaptı. Kendisinin ulusal hakem olduğunu ve ikinci liglerde hakemlik yaptığını belirten Köseoğlu, eşi ile birlikte böyle bir nikah yapmaya karar verdiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Özdemir'in çaldığı düdükle başlama vuruşunu yaptıklarını ve evliliklerinin hiç bitmemesini istediklerini belirten Köseoğlu, "Ben bu maç hiç bitmeyecek diyorum. Çünkü bu maçın bitiş düdüğü yok. Böyle enteresan bir maç olacak" diye konuştu.

Esma Ziyagil Köseoğlu ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, eşi ile farklı mesleklerde olduklarını ve bu meslekleri hayatlarında eğlenceli bir hale getirmeyi istediklerini, bu yüzden de böyle bir nikah tasarladıklarını ifade etti.

Çift, törenin ardından faytonla stadyumdan ayrıldı.

- AMASYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nikahları Stadyumda Kıyıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement