Nilüfer’e Hizmet Yağmuru - Son Dakika
Güncel

Nilüfer’e Hizmet Yağmuru

Nilüfer’e Hizmet Yağmuru

Büyükşehir Belediyesi, çağdaş, ulaşılabilir ve ulaştıran bir Bursa hedefi doğrultusunda ilçe, belde, köy ayrımı yapmadan, kentteki yatırımlarını sürdürüyor.

08.06.2011 15:59

Nilüfer'de uzun yıllardır hizmet bekleyen Altınşehir, Ertuğrul ve Özlüce bölgelerine de el atan Büyükşehir Belediyesi, bu bölgedeki asfaltlama çalışmalarına hızla devam ediyor. Özlüce'deki asfalt çalışmalarında Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar ve Fen İşleri Daire Başkanı Fehmi Ökten ile birlikte incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çağdaş bir kentte olması gereken tüm hizmetleri sırasıyla hayata geçirdiklerini belirtti.

Nilüfer'in bu bölgesinin uzun yıllardır hizmet beklediğine işaret eden Başkan Altepe, "Başta altyapı olmak üzere yeşil alanların düzenlenmesi, kaldırım, bordür ve tretuar ile asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor. Nilüfer'in en önemli bölgeleri olan Altınşehir, Ertuğrul ve Özlüce'de asfaltlama çalışmaları birkaç gün içerisinde tamamlanacak. Bu bölgelerin en önemli caddeleri olan Ahmet Taner Kışlalı Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi, Muammer Aksoy Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi, Doğan Avcıoğlu Caddesi, Yusuf Büyükbaşaran Caddesi, Savcı Doğan Öz Caddesi, Gıda Toptancı Caddesi, 122. Sokak, İzmir Servis Yolu asfaltlandı. Çalışmalar hızla devam ediyor. Rekreasyon, kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarının da tamamlanmasıyla bölge çağdaş bir konforlu bir ulaşıma ve çağdaş bir görünüme kavuşacak" diye konuştu.

1 haftada 100 bin ton asfaltlama

Yatırımları sürdürürken kenti bir bütün olarak değerlendirdiklerinin altını çizen Başkan Altepe, ilçe, belde, köy gözetmeden hizmetleri şehrin her ucuna yetiştirmenin gayreti içerisinde olduklarını kaydetti. Altınşehir, Özlüce ve Ertuğrul bölgesinde Özlüce Kavşağı ile birlikte 1 haftada 100 bin ton asfaltlama yapıldığına dikkati çeken Başkan Altepe, bu rakamın Osmangazi bölgesinde 2 yılda yapılan asfaltlamaya eşit olduğunu vurguladı. Hizmet yağmurunun bu asfaltlamalarla da sınırlı kalmayacağına işaret eden Başkan Altepe, ulaşılabilir ve ulaştıran bir Bursa için yatırımların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nilüfer’e Hizmet Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement