Nilüfer Turizm Bolu'da Seferlerini Durdurdu - Son Dakika
Yerel

Nilüfer Turizm Bolu'da Seferlerini Durdurdu

2011 yılından bu yana Nilüfer Turizm acentesi olarak hizmet veren Bolulu iş adamı Naci Keskin, 30 Nisan itibarıyla seferleri durduracaklarını belirterek, "Bolu halkına en güzel hizmeti vermeye çalıştık."

30.04.2013 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2011 yılından bu yana Nilüfer Turizm acentesi olarak hizmet veren Bolulu iş adamı Naci Keskin, 30 Nisan itibarıyla seferleri durduracaklarını belirterek, "Bolu halkına en güzel hizmeti vermeye çalıştık. Ancak bazı firmalar yüzünden seferlerimizi durdurma kararı aldık" dedi.

Naci Keskin yaptığı açıklamada, "Bolu halkı en iyi hizmete layıktır' sloganı başlattığımız bu hizmetimizi maalesef sonlandırmak zorunda kalıyoruz. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayarak destekleyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan birçok firma, 3 kuruş ucuz bilet keserek, fiyat rekabeti yaratarak, kaliteli hizmetimizi baltalamaya çalıştı. Şimdi biz çekildikten sonra bilet fiyatlarının nasıl yükseleceğini hep beraber göreceğiz. Hiçbir hizmet hem kaliteli hem de ucuz olamaz. 1 Mayıs'tan itibaren Nilüfer Turizm'i herkes çok arayacak. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayarak destekleyen halkımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(UU)

30.04.2013 18: 10: 43

TSI

NNNN - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nilüfer Turizm Bolu'da Seferlerini Durdurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement