Nobelli Bilimadamlarını Doğuş Otomotiv Taşıyor - Son Dakika
Güncel

Nobelli Bilimadamlarını Doğuş Otomotiv Taşıyor

Doğuş Otomotiv, aralarında Oyun Teorisi'nin mimarı Nobel Ekonomi Ödüllü John Nash'in de bulunduğu birbirinden ünlü bilim adamlarının İstanbul'da kaldıkları sürecince transferlerini sağlıyor.

24.07.2012 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenen "Oyun Teorisi Dünya Kongresi"nin destekçileri arasında yer alan Doğuş Otomotiv, aralarında Oyun Teorisi'nin mimarı Nobel Ekonomi Ödüllü John Nash'in de bulunduğu birbirinden ünlü bilim adamlarının İstanbul'da kaldıkları sürecince transferlerini sağlıyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 22-26 Temmuz arasında gerçekleşen Oyun Teorisi Dünya Kongresi için Türkiye'ye gelen bilim adamlarını, burada kaldıkları süre boyunca ulaşımları, Doğuş Otomotiv araçları ile güvenle sağlanıyor.

Bilim adamları, İstanbul'u Doğuş Otomotiv'in trafik güvenliği bilincinin ve trafik saygı anlayışının yaygınlaşması amacıyla yürüttüğü sosyal sorumluluk platformu Trafik Hayattır logolu ve trafik güvenliğine ilişkin faydalı mesajların üzerinde bulunduğu araçlar ile dolaşıyor. Doğuş Otomotiv, ülkemiz için çok önemli olan bu kongreyi 17 araç ile ulaşım sponsoru olarak destekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nobelli Bilimadamlarını Doğuş Otomotiv Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement