Noter Çalışanları, Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Noter Çalışanları, Yemekte Bir Araya Geldi

T.C Noterleri Personeli Yardımlaşma Vakfı İstanbul Şubesi'nin 10. yıl yemeği, noter çalışanları ve ailelerini bir araya getirdi.

10.05.2014 23:09

T.C Noterleri Personeli Yardımlaşma Vakfı İstanbul Şubesi'nin 10. yıl yemeği, noter çalışanları ve ailelerini bir araya getirdi.

Üsküdar'daki Katibim Restoran'da düzenlenen yemekte noter çalışanları, şarkılar eşliğinde eğlendi.

Vakfın İstanbul Şube Başkanı Ahmet Oruç, 200 üyeleri bulunduğunu ifade ederek, "Dünyanın her yerinde tüm sivil toplum kuruluşlarına, temsil ettikleri kişi sayısına göre önem verilmektedir. Talepleri bu anlamda dikkate alınmaktadır. Mesleğimizle ilgili sorunları muhtelif platformlarda dile getirebilmemiz için yeterli üye sayısına ulaşmamız gerekmektedir" diye konuştu.

Noterliğin, kuruluşundan bu yana teknolojinin de gelişmesiyle çeşitli evrelerden geçerek bugünkü halini aldığını vurgulayan Oruç, "Mevcut sistemin belli bir mesleki bilgi ve beceriyi gerektirdiği hepinizin malumudur. Bu durum, gerek son noterlik yasa tasarısında ve gerekse Türkiye Noterler Birliği'nin bilinen tutumunda açıkça kendisini göstermektedir. O nedenle genç nesillerin bu duruma kendilerini adapte etmeleri zorunlu hale gelmiştir" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Noter Çalışanları, Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement