Nurgül'ü Hangi Kadın İçin Bıraktı? - Son Dakika
Magazin

Nurgül'ü Hangi Kadın İçin Bıraktı?

Nurgül\'ü Hangi Kadın İçin Bıraktı?

Sinan Özedincik'le her hafta olduğu gibi bu haftada magazin gündemini yakın takibe alıyoruz.

31.07.2011 02:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinan Özedincik'le her hafta olduğu gibi bu haftada magazin gündemini yakın takibe alıyoruz. Günaydın gazetesinin usta kalemi Sinan Özedincik, Sabah. com. tr okurlarına özel açıklamalarda bulundu. İşte Özedincik'ten çarpıcı yorumlar...

Marilla ERÇİK/ SABAH İNTERNET

ÜNLÜ MANKENİN SEVGİLİSİ HANIMAĞANIN DAMADI ÇIKTI!

Hanımağa olarak bilinen Diyarbakırlı iş kadını Nadire İçkale'nin, 2003 Haziran'da Bülent Ceylan ile nikah masasına oturan kızı Diyar; 2007 Eylül ayında doğan kızları Berat'ı da alıp, annesinin evine dönmüştü. O dönem aileye yakın kaynaklar, annesinin Cinnah'taki evine taşınan Diyar Hanım'ın bu evliliği bitirmeye kararlı olduğunu söyleniyordu. Ama maalesef, evliliklerini kurtaramamışlardı. Ardından tek celsede boşanmışlardı. O dönem olan küçük çocuk Berat'a olmuştu. İşte o Bülent Ceylan bir süre önce Ece Gürsel'le beraberdi... Çapkınlıkları nam salan Bülent Ceylan bu hafta da gecelerde Gizem Özdilli ile boy gösterdi. Gazeteler Bülent Ceylan ile Gizem Özdilli haberini "Gizem yenisi ile aynı karede gözükmek istemedi" diye verdi. O geceye dönecek olursak eski Manken yeni şarkıcı Gizem Özdilli Reina'da iş adamı Bülent Ceylan ile beraber eğlendi. Reina çıkışı mankenliği bıraktıktan sonra şarkıcılığı terfi eden ve şarkıcılıkta da umduğunu bulamayan Gizem Özdilli ile aynı kareye girmemek için ayrı ayrı taksilerle mekanı terk edip evlerde buluştu. Geçmişini az insanın bildiği iş adamı Bülent Ceylan Artık evli de olamamasına rağmen, neden Gizem Hanım ile aynı karede gözükmek istemediği, merak konusu oldu!

#Sayfa#

NURGÜL'Ü HANGİ KADIN İÇİN BIRAKTI?

İzmirli çapkın işletmeci Mehmet Özener eski aşkı Verda Penso'ya geriye döndü. Sevgililer gazeteler sarmaş dolaş poz verdi. Peki daha 10 gün öncesi Nurgül Yeşilçay ile çok samimi görülen Özener'le aralarında ne olmuştu da, ünlü işadamı yeni sevgili buldu? İddialara göre Mehmet Özener Nurgül Yeşilçay'la aralarında ilişki "var mı?" sorusu soran gazetecilere yalanlamayıp, Yeşilçay'ın ise tam tersi beyanatta bulunması, Özener'i oldukça sinirlendirmiş. Şimdi Çeşme bunu konuşuyor. Mehmet Özener de Marrakech'te tatil ayapan eski sevgilisi Verda Penso ile yakınlaşmış ve Yeşilçay'ı kızdırmak istemiş. Marecesh Beach iskelesinde saatlerce güneşlenip iskelede el ele yürüyüş yapan taze sevgililer nispet yapar gibiydiler hafta sonu. Gazetecilere el sallayan Verda Penso'nun mutluluğu yüzünde belli oluyordu.

#Sayfa#

EVLİLİKLERİ İŞTE BU YÜZDEN BİTTİ!

Bu hafta İpek Tuzcuoğlu ve Yener Gürsoy bir yıl süren evliliklerini sonlandırdıklarını açıkladılar. Bir yıldır evli olan İpek Tuzcuoğlu ile Yener Gürsoy iki hafta önce resmen boşandı. Ayrılık sebeplerini gizleyen çift, boşanmaları ile ilgili yanlış anlaşılmaların oluşmaması için medyaya şöyle bir açıklama gönderdi: "Birlikte ortak aldığımız kararla evliliğimizi sonlandırdık. Aramızda herhangi bir problem, anlaşmazlık ya da husumet yoktur. Arkadaşlığımız ve dostluğumuz devam etmektedir. Bu basın açıklaması dışında hiçbir şekilde konu ile ilgili, tarafımızca başka bir açıklamamız olamayacaktır. Evliliğimizi sonlandırmamızla ilgili bundan sonra çıkacak haberler ve yorumlar bize ait değildir. " Belki İpek Tuzcuoğlu çok haklı, belki kendi içinde neler yaşadığını birçoğumuz bilmiyor olabiliriz. Ama her bayan gibi İpek Tuzcuoğlu hep evlenmek istedi. Bunu da hep belli etti. En uzun süreli ilişkisi YATAŞ'ın sahibi iş adamı Nuri Öztaşkın'la çok evlenmek istedi, ancak karşı taraftan yeşil ışık alamayınca ayrıldılar. Ardından iş adamı Aziz Birsin ile beraber oldu çok mutlu oldular, iki kez evliliğin eşiğinden döndü, aldatıldı, barıştı ancak evlilik olmadı. Oysa evlilik tarihi bile belliydi. Asmalı Konak'tan sonra dizi konusunda yüzü gülmeyen Tuzcuoğlu'nun şansı döndü ve oynadığı dizi tuttu. Burada da bir süre sonra aşık oldu, ancak bu sefer ilişki uzun sürmedi ve hemen mutlu sonla bitti, evlendiler. İpek Tuzcuoğlu sonunda evlenmişti. Ancak sadece bir yıl sürdü çünkü kısa sürede evlenme kararı alınmıştı ve boşandılar. Umarım bundan sonrası Tuzcuoğlu'nun istediği gibi olur, demek ki evlenmek için bazı şartları çok zorlamamak gerek!

#Sayfa#

ESKİ KARISI İÇİN HASTANE KAPILARINDA BEKLEDİ

Ankara Güven Hastanesi'nde tedavi gören oyuncu Emine Ün bugün taburcu oluyor. Felç riskinin atlatıldığı öğrenilen Ün'ün güçsüzleşen kol ve bacak kasları özel bir terapist eşliğinde fizik tedaviyle güçlendirilecek. Hastanede olduğu günler boyunca kızıyla ilgilenen oyuncunun eski eşi Kınay da kızı Duru'yu hastaneye bırakıp kendisi hastane dışında bekliyor. Duyduklarıma göre Emre Kınay'ın boşandıktan sonra eski eşinin evli oldukları dönemde tanıdığı ve birlikte tatil yaptıkları ortaya çıktığı sevgilisi Tolga Karakaş ile karşılaşmak istemediğini söylüyormuş. Kınay, eski eşinin sevgilisi ile karşılaşmamak için kızı Duru'yu hastanede bırakıp akşam yeniden gelip aldı. Bilindiği üzere sırf boşanabilmek için Emre Kınay Emine Ün'e yüklü tazminat ödemiş ve borca girmişti. Maddi sıkıntılardan yeni yeni kurtulan Kınay, eski sıkıntılı günlerin üzerine sünger çekmişe benziyor. ve takdir edilecek şeyler yaptı bu hafta, olgunlukla davranıp, eski eşinin kendisine yaptığı kötülükleri unutup, sırf kızının mutluluğu için hastane kapılarında bekledi.

#Sayfa#

TWİTTER'DAN ATIŞTILAR!

Bünyesinde Power FM, Power Türk FM, Power Türk TV ve Power XL FM'i barındıran Power Grup adına Radyo ve Televizyon sorumlusu Nil Arslan'ın DMC Genel Müdürü Samsun Demir'e attığı mail ortalığı karıştırdı. Kral Tv'de klipleri ilk kez yayınlanacak sanatçılarla çalışmayacaklarını belirten mailin ardından yapılan uygulamayı yanlış bulduğunu belirten DMC Genel Müdürü Samsun Demir Twitter'dan tepkilerini sıraladı. Demir " Müzik ve yasak ne kadar uyumsuz iki kelime sanatçıya ve şarkılara yasak getirenleri unutmayalım "derken Kral Grup Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay ise " Biz nerede yayınlanırsa yayınlansın kimseye böyle bir ambargo uygulaması koymayız" dedi.

Samsun Demir'in teksine karşılık Kral Grup Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay ise " Biz Kral Tv olarak star isimlerin kliplerini yayınlamak için yapım şirketlerinden para istemeyiz. Ancak bu her sanatçı için geçerli değil. Sadece büyük isimler Ajda Pekkan, Tarkan, Kenan Doğulu ve daha sayamayacağım birçok isim için geçerli. ve bu sanatçıların kliplerini uygun olan program akışıma göre saatlendirir yayınlarım. Ancak sanatçı günde 5 kez dönen klibinin daha fazla dönmesini isterse o zaman yine bizim belirleyeceğimiz akışa uygun saatlerde yayınlanması için ücret talep ediyoruz. Diğer konuya gelince Kral tv Türkiye'nin beğenilen ve albümleri herkes tarafından takdir görmüş önemli sanatçıların kliplerinin ilk olarak kendilerinde yayınlanmasını elbette ki ister. Kim istemez ki? Bizde albüm çıktıktan sonra yapım şirketlerine ilk bir hafta bizde yayınlandığı taktirde promosyon paketi sunarız. Röportaj yapacağımızı destekleyeceğimizi radyolarda daha sık yer vereceğimizi söyleriz. Sanatçıya uygun gelirse verir gelmezse biz "Siz başka bir yere verdiniz bizde yayınlanmazsınız" diyerek bir ambargo uygulamıyoruz. Başka yerlere de veriyorsa verebilir biz yine uygun saatlerde alır o sanatçıyı magdur etmeyiz. Ayrıca geçtiğimiz yıl Hande Yener "Uzaylı" şarkısını ilk olarak Power Türk'e vereceğini çünkü onların kendisini çok destekleyeceğini söylemişti. Bizde saygı duyduk ancak Hande Yener'in kliplerine yinede yer verdik. Bu konu hakkında söyleyeceklerim sanırım yeterli olmuştur" dedi.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Nurgül'ü Hangi Kadın İçin Bıraktı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement