O Kaymakam'ı Ziyaret Ettiler - Son Dakika
Güncel

O Kaymakam'ı Ziyaret Ettiler

Sakarya 15 Temmuz Milli İrade Derneği'nden; ilk selayı verdirttiren Kahraman Kaymakam Mehmet Fatih Çiçekli'ye ziyaret.

02.03.2018 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya 15 Temmuz Milli İrade Derneği Başkanı Ali İnci ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte; kendileri gibi 15 Temmuz gecesi, Sakarya Valiliği ellerinden kurtaranlar arasında büyük rol oynayan Akyazı Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli'ye "hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BİRLİKTE ORDAYDILAR

Sakarya 15 Temmuz Milli İrade Derneği Başkanı Ali İnci ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri; 15 Temmuz gecesi, sözde darbeci askerlerin Sakarya Valiliği işgali esnasında kendileri gibi canla başla mücadele ederek, o gece valiliği ellerinden kurtaranlar arasında büyük rol oynayan ve aynı zamanda dernek yöneticisi olan amanın Sakarya Vali Yardımcısı Akyazı Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli'ye "hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

DUA EDECEĞİZ

Ziyarette konuşan 15 Temmuz Milli İrade Derneği Başkanı Ali İnci; Milli İradenin; 15 Temmuz gecesi bir siyasi parti olarak değil, tüm siyasi partilerini içine katarak sokağa çıkan bir irade olduğunu söyledi. Başkan İnci; "15 Temmuz gecesi Valilik işgalinde camilerde ilk sala için Müftülüklere emri veren o dönem Vali yardımcısı olan bugün Akyazı Kaymakamımız olan derneğimizin Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Çiçekli oldu. O gece hep beraber demokrasimize sahip çıktık bugünde kurmuş olduğumuz derneğimiz aracılığıyla Demokrasimize sahip çıkarken bu ülkede bir daha darbeler yaşanmaması için hep birlikte mücadele edeceğiz" dedi.

O GECEYİ ANLATTI

Akyazı Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli ise; 15 Temmuz gecesi Sakarya Valiliği'nde yaşananları ve yaşadıklarını anlatarak; devlet olarak milletinin yanında olan tüm STK'larımızın her zaman destekleyeceklerini belirterek, ziyaretleri için Sakarya 15 Temmuz Milli İrade Derneği Yöneticilerine teşekkür etti. Ziyarette ise; Ziyarette ise Dernek Yöneticilerinden; Yunus Özçelik, Ali Gezer, Meydan Kobaş, Yunus Zor, Mustafa Ör, Mehmet Koç, Osman Karataş ve Levent Candan'da yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel O Kaymakam'ı Ziyaret Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement