O Ses Türkiye'nin Birincisi Ferat Üngör Kimdir? - Son Dakika
Magazin

O Ses Türkiye'nin Birincisi Ferat Üngör Kimdir?

O Ses Türkiye\'nin Birincisi Ferat Üngör Kimdir?

O Ses Türkiye yarışmasının birincisi Ferat Üngör oldu. Peki, yoluna Murat Boz'un takımında başlayıp zafere giden O Ses Türkiye yarışmasının birincisi Ferat Üngör kimdir, aslen nerelidir?

28.01.2019 10:46  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 Ekranlarında yayınlanan ve jüri koltuğunda Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Seda Sayan ve Hadise'nin yer aldığı O Ses Türkiye yine final yarışması ile izleyenleri koltuklarına kitledi. Beyaz'ın takımından Umut Kaç ve Murat Boz'un takımından Ferat Üngör finalist kalmışlardı. Final yarışmasında ise zafer Murat Boz'un takımından Ferat Üngör'ün oldu. Peki, Türkiye'nin o sesi Ferat Üngör kimdir?

FERAT ÜNGÖR KİMDİR?

O Ses Türkiye'de söylediğiZülfü Kaküllerin Amber Misali türküsü ile herkesi kendine hayran bıraktı. Söylediği türküler ile ekranları başında olan herkese başka diyarlara götüren Ferat Üngör, dört jüri arasından Murat Boz'u tercih etti.Aslen Diyarbakır'lı olan Ferhat Üngör, jüri üyelerini kendine hayran bıraktı. Yarı finalde Turnalar şarkısı ile mükemmel bir performans sergileyen Ferat Üngör halkın takdirini kazandı ve Murat Boz ile birlikte finalde yarışma adayı oldu.

Son Dakika Magazin O Ses Türkiye'nin Birincisi Ferat Üngör Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement