Obama: Dünya Liderlerinin Büyük Bir Kısmı Aklını Kaçırmış - Son Dakika
Güncel

Obama: Dünya Liderlerinin Büyük Bir Kısmı Aklını Kaçırmış

ABD Başkanı Barack Obama, katıldığı bir televizyon programında "Sizce kaç tane dünya lideri aklını kaçırmış" sorusuna "Oldukça büyük bir kısmı" şeklinde cevap verdi.

05.01.2016 18:01  Güncelleme: 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı Barack Obama, programına katıldığı ünlü komedyen Jerry Seinfeld'in "Sizce kaç tane dünya lideri aklını kaçırmış" sorusuna "Oldukça büyük bir kısmı" yanıtını verdi.

Ünlü komedyen Jerry Seinfeld'in "Comedians in Cars Getting Coffee" adlı programına bu kez ABD Başkanı Barack Obama konuk oldu. Beyaz Saray'da bulunan Oval Ofis'te yapılan çekim sırasında eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

"BURADAKİ ELMALAR YIKANIYOR MU"

Obama'nın ofiste çalıştığı sırada ofisin camına vurmasının ardından içeriye davet ettiği ünlü komedyen Seinfeld, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Seinfeld'in, ofiste bulunan elmalardan bir tane alırken elmaların yıkanıp yıkanmadığını sorması Obama'nın gülümsemesine neden oldu. İkili kahve aldıkları sırada ABD Başkanı Barack Obama, Beyaz Saray'daki ilk günlerini anlattı. Odasının, otel odasına benzemediğini kaydeden Obama, etrafına bakıp "Bu ne?" diye sorduğunu ifade etti.

"DÜNYA LİDERLERİ AKLINI KAÇIRMIŞ"

Seinfeld, kahve muhabbeti sırasında Obama'ya, "Sizce kaç dünya lideri aklını kaçırmış" diye sordu. Obama da "Oldukça büyük bir kısmı" yanıtını verdi. İkili daha sonra Obama'nın direksiyona geçtiği 1693 model Corvette marka aracıyla Beyaz Saray bahçesinde tur atmayı ihmal etmedi.

Obama: Dünya Liderlerinin Büyük Bir Kısmı Aklını Kaçırmış
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Obama: Dünya Liderlerinin Büyük Bir Kısmı Aklını Kaçırmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • yibo: CHP NİN ARKASİNDA DHKPC VAR...HDP NİN ARKASİNDA PKK VAR...CHP VE HDP VATAN HAİNLERİNE TERÖRİST DEMİYORLAR...CHP VE HDP RUSYANİN,İRANİN,ESADİN YANİNDA YER ALİYORLAR...ZATEN BUNLARA OY VERENLER SOLCU HAİN BEYNAMAZ TAKİMİ...NERDE PİSLİK VAR HEPSİ BUNLARDA..BUNLARDAN ÇOCUKLARINIZI,ÇEVRENİZİ UZAK TUTUN... 16 17 Yanıtla
  • bombaci: sen kacaksaraya gitde bu elma yikaniyormu de bakiyim...elma bahcesi olan bi hapse atarlar 4 3 Yanıtla
  • Osmanlı: Recep tayyip erdoğan hariç. 2 3 Yanıtla
  • kerizler: Biride Erdoğan muhaaa 0 1 Yanıtla

Advertisement